Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

P90Tr A P90Tr Se

Vebre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Chciałem się zapytać czy jeszcze kiedyś będzie dostępna wersja P90TR SE ponieważ miałem ją kupować lecz się chyba skończyły i tu się pojawia pewne pytanie czy będzie jeszcze ona dostępna zależy mi na tej odmianie P90 ponieważ ona ma 50/100 amu a zwykła TR 50/50 i to jest dla mnie kolosalna różnica ponieważ każdy co strzelał tą bronią wie jak się szybko traci amunicję ;).

@I po co te minusy dzieci /\/3o come back to mpc?

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

No fajna broń ^^. Zapewne kiedyś...(Jak nexonowi się zachce] będzie w Limited Sales na 90 Dni. Wątpię że będzie normalnie kupić za NX

ZBIERAM - !!

Opublikowano

No fajna broń ^^. Zapewne kiedyś...(Jak nexonowi się zachce] będzie w Limited Sales na 90 Dni. Wątpię że będzie normalnie kupić za NX

Jest do wylosowania ze skrzynki MYST-N (tej za 2.400 nx). Potem możesz przedłużac broń weapon renewalami (obecnie przecena 50%).

Opublikowano

a z tej skrzynki może wypaść na perma jakaś broń i jaka jest szansa? i ile razy można próbować przedłużyć czas trwania?

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

a z tej skrzynki może wypaść na perma jakaś broń i jaka jest szansa? i ile razy można próbować przedłużyć czas trwania?

Hm.. Raczej na perma ci nie wypadnie (jak max miałem scorpion black mod na 30 dni).. Oczywiście jest jakaś szansa, ale równoznaczna z tym,że wygrasz w totka..

A przez Renewal Kit'a broń możesz przedłużac cały czas..

Możesz przedłużyc od 1 dnia do perma ;). Ale twoja szansa jest nikła..