Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu mowie ze znalazlem to doslownie 15minut temu na innym forum

pierwszy raz umieszczam haka/bota na forum wiec prosze o wyrozumialosc w razie czego

DOWNLOAD

http://www.mediafire.com/?kbumddkti0n

bot ma funkcje takie jak:

Auto :

-attack

-loot

-pot (nie wiem jak sie ustawia)

-click

-chat

-drop

-i mozna sobie ustawic skille (nie weim jak :D)

jesli ktos ma lepsze pojecie ode mnie a jest tutaj wielu takich :D to wezcie poprawcie info o tym czy cos

gralem na gms kilka minut no i bot dzialal i jescze jedno nie biore odpowiedzialnosc za zadne bany itp. wiec lepiej przetestujcie go na jakims 2 levelu to tyle

mam nadzieje ze ktos to przeksztalci tak aby bylo bardziej wszystko zrozumiale i wytlumaczone

ja sie na tym nie znam i tyle :D Ja tylko uzywam takich rzeczy :D a nie opracowywuje :D

Sie rozpisalem :D

pozdro

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

Przepraszam gdzie jest SKAN! Znów będzie jak z pewnym injector'em, który był zakażony keylogger'em. Masz czas do jutra na uzupełnienie.

Opublikowano

Boze... jaka kłotnia na poziome 5-latków "dla wara najlepszy," " wcale nie bo dla wszystkich", "wcale nie bo dla wara -__-" dobija mnie ta smutna rzeczywistość

<m4tt> wiesz.. 67% dziewczyn nie uzywa mozgu

<funky_girl> ja naleze do tych 13 %

itf_logo.gif0de423c3eda0f802.jpg

Opublikowano
Boze... jaka kłotnia na poziome 5-latków "dla wara najlepszy," " wcale nie bo dla wszystkich", "wcale nie bo dla wara -__-" dobija mnie ta smutna rzeczywistość

heh no cóż.

Bot jest praktycznie* bezużyteczny na EMS bez GodMode+Vac+UA :) no chyba że na GMS to jakoś ujdzie :P.

Jeżeli Auto-Pot działa to jest jeden z dobrych botów ponieważ Public jest ich chyba z 4 i tylko 1 co znalazłem działa Auto-Pot poprawnie.

Przepraszam gdzie jest SKAN! Znów będzie jak z pewnym injector'em, który był zakażony keylogger'em. Masz czas do jutra na uzupełnienie.

Najlepiej Banuj na parę dni od razu a nie Ostrzeżenie , zbanujesz jednego, drugiego to się nauczą.

Opublikowano

wiw3k dobrze gada bot jest do bani według mnie pixel pot nie działa, auto loot coś pierdoli jedno wielkie moim zdaniem gówno.

Drakono, Arsetus, ShabiPl, Truptus to jedna osoba czyli Ja.

Opublikowano

jak juz powiedzialem pierwszy raz umieszczam bota n a forum i prosze aby ktos to ladnie napisal ja tylko dalem linka itp

jak ktos mi powie jak zrobic tego scanma to go zrobie tylko dajcie link cvzy cos wytlumaczcie bo pierwszy raz wrzucamy hacka/bota na forum -.-

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

musze robis rozpakowanego skan tgo bota czy moze byc zapakowany? (rozpakowany = 5scanow, zapakowany = 1 scan)

czy to jakas roznica?

zaraz zedytuje posta ze scanem

EDIT

kurcze blaszka

Error: unable to connect to database. The administrator has already been notified, it is not necessary to contact us.

takie cos mi pisze na stronce sprobuje poniej -.-

SPAMOWI powiedz STOP!!