Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promo Cody

Rydzyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę bardzo "znajcie łaske pana" :rolleyes: 4 promo cody na to co laggerzy/leecherzy i pseudo wielcy hakerzy lubią najbardziej xD.

39BPJ3Q9CJ62N016

TE6Q4G49Z2X7V3P0

XCQVHFT4579PV86K

C3ZNYZVT6EQH9CNR

Co do + czy - nic się nie zmieniło nadal ch** w to wbijam. Możecie dawać lub nie naprawde mnie to nie rusza.

Edit. Zapomniałem jeszcze wspomnieć o tym, że nie mam już wiecej promo także prosze was nie spamujcie na PW.

Opublikowano

ej ale one juz niedzialaja i sprawdzalem zaraz jak wstawiles

Zwróc uwage na to, że nie jesteś jedyna online osobą w tym dziale. Ktoś ich użył, a teraz pozostaje czekać czy się do tego przyzna czy nie.

Opublikowano

Kody nie były zużyte. Widocznie ktoś cie ubiegł

Chociaż jedna ogarnieta osoba. Ten temat byl testem może mało dokładnym i pewnie dla większości śmiesznym ale dla mnie wniosek jest jeden. Nigdy wiecej żadnych wstawek w tym dziale. Tak jak i w tej grze co room to wyzwiska, non stop ktoś na kogoś warczy tak i tutaj jest podobnie. Nie wszyscy mogli skorzystać z promocodów bo udostępnilem tylko 4 więc "po co to w ogóle było?" Zamiast trzymać gębe na kłódkę i mieć tylko lekki niesmak, że się nie zdążyło załapać to nie.. nie można tak po prostu odpuscić trzeba zgnoić typa za wstawke, bo przecież "ja" nic z tego nie miałem to na ch** to wstawiał. Kiedyś uważałem, że nie ma czegoś takiego jak "cechy danego kraju" że trzeba na każdego patrzeć indiwidualnie, jednak z dnia na dzień przekonuje się, że przynajmniej w tym obecnym pokoleniu młodych Polaków jest wiele podobnych cech. Dobra może nie będę się tutaj dalej wysmęcał bo i tak 12latek (tak jak np mój dużo młodszy brat) nawet nie spojrzy co napisałem bo ilość tekstu czyt. pare linijek go odstraszy. Temat można zamknąć a najlepiej usunąć, bo zaraz znajdzie się ktoś kto napisze np "nie masz co robić tylko posty nabijać? noobie wyslij mi lepiej promo code na pw bo mi na maila [email protected] nie doszedł <cry>"

Jeszcze mały edit. Zapewne tej osobie nie spodoba sie fakt, że to "opublikuje" ale wyraźnie o coś prosiłem i aktualnie też proszę nie zasłaniaj się tym, że nie zauważyłeś tego co napisałem w 1 poście.

Cytuje "elo masz moze jescze jakeis promocody dam 7 x +" Pozdrowienia dla pana "Twoj GM" możesz mi dać 7x - wali mnie to

Opublikowano

No widzisz, tacy ludzie są... Mogłeś jak ja dawać na pw, zeby nie bylo potems takich tekstków jak "po co dajesz zużyty kod nobie?"

10 more

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...