Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi ( Na Początku Rundy)

SirMarthes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Nie wiem czy powstał już taki temat czy nie, ale jestem troszke leniwy i nie chce mi sie przeszukiwać forum. Otóż mam taki problem, że często na początku rundy nie respie sie z innymi tylko po okolo 20 sekundach... Czesem jest normalnie. Najczęściej ten lag jest w drugiej rundzie. Internet mam dość szybki 8Mb to nie wiem od czego te lagi mogą być.

Opublikowano

Nie prawda. Nie wiem jak to rozwiązać ale też mam ten problem mimo, bd sprzętu i neta.

Jest to wada naszej wersji gry. Reinstall w tym wypadku nie pomaga, zapewne z powodu starych wpisów w rejestrze i plików, które zostają po normalnej deinstalacji. Nie piszcie mi "przeczyść rejestr, odinstaluj ręcznie" bo mam wiedzę jeśli chodzi o te sprawy :>

Mam pewien pomysł na rozwiązanie tego problemu ponieważ, mnie też irytuje. Jednakże nie jest on jeszcze sprawdzony. Dzisiaj bądź jutro zabiorę się do sprawdzenia mojej hipotezy.

Jeśli się sprawdzi zamieszczę rozwiązanie tutaj i w moim poradniku o rozwiązywaniu problemów z grą.

Możliwe że, będzie to już za 2-3h.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

@up

Miło by było gdybyś tak zrobił.

Ja mam takie same problemy.

Popieram wersje razora, to napewno nie jest wina sprzętu lub neta.

Przez formatem C miałem wszystkie takie same części, potem musiałem zrobić formata, nie działał warrock to reinstalla warrocka tak samo i się zaczeło.

Być zajebistym...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...