Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema , wlasnie sciagam cabala i pojawia sie moje pytanie , jak sie rejestruje? w opcji register musze wpisac e-mail czyli to co najpierw wpisalem , a pozniej mialem download . czy musze zaczekac az sciagne gre i bede mogl dalej przejsc w tych 4 dzialach . dalej jest register ^^

Opublikowano

No skoro dalej jest "register" to chyba sam sobie odpowiedziales

Swoja droga, nie potrafisz nawet sie zarejestrowac, oczywiste wiec jest ze bedziesz mial nick typu ProPL albo PolskiPolakPL, bedziesz robil flame o kase/expienie bo zapewne metin ci sie wlasnie znudzil

Sry, ale takich ludzi w Cabalu nie potrzeba, mamy wystarczajaco polakow a poziom myslenia polakow jest grubo po nizej 0, np. jakis nub z CareBearZ czy jakos tak podpierdolil mi (brak innego slowa na tak zalosne zachowanie -_-") fajerwerki, ludzie, przeciez to boli bardziej niz strata jakiegos kozackiego osma

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Jak wpisałeś e-maila itp. to wchodzisz na niego i klikasz link ( został przysłany na e-maila którego podałeś ) po kliknięciu pojawi Ci się okno z dalszą częścią...pomogłem daj + :D

Gram w cabala ;p

FS - 160+

FB - 143+

FA - 96+

BL - 65+ ( teraz gram )

siemanko.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...