Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Oderwać Siebie Od Kompa

NupBuster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, jak oderwać się od kompa? Wolałbym się np. uczyć itp. a nie siedzieć i napierdalać w ludziki pixelowe... (NIE CHODZI O TIBIE!, chodzi o np BFBC2, Soldat itp.)

przy okazji filmik ciekawy :)KLIK!

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

@up rozważałem taką opcje.

Jakieś inne? xD

76561198014515809.png

Admin Cienia
Opublikowano

Ja bym się tak najebał że nie wiedziałbym o co chodzi i ustawił hasło na system/biosa.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Jak czytałem all posty wyżej widze że nic Ci to nie pomorze.

Ja polecam znalezienie sobie innego hobby, np: rower, piłka, tenis, basen ... (i w chuj duzo innych rzeczy)

Co do tej metody żeby na siłe dać rodzicom kable, i chcesz sie uczyc - to nie pomoże.

Bd cały czas myslec o kompie i jopic sie w zeszyty.

WIELKI RELOAD USERA XXSYRIUSZXX

DAWAJ MINUSY BIJEMY DO 2K !!!!

NAWET ZA NIC PROSZE !!!

Opublikowano

ja jestem za @up

odetnij sobie neta, to odechce Ci się grać ( i nie instaluj nowych gier) mi się odechciało z przymusu (przeprowadzka) po 5 dniach chyba...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano
pomorze

Niestety, Mazowsze.

@Top

Po prostu musisz mieć silną wolę, zacznij robić coś innego(ucz się itp.) i ogranicz sobie komputer. No ale musisz mieć zapał do tego.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

odetnij se rece to nie bedziesz mial jak grac, a jak to nie pomoze i zaczniesz probowac nogami, to niestety bedziesz musial nogi odciac, coz drastyczna metoda, ale na pewno poskutkuje.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

odetnij se rece to nie bedziesz mial jak grac, a jak to nie pomoze i zaczniesz probowac nogami, to niestety bedziesz musial nogi odciac, coz drastyczna metoda, ale na pewno poskutkuje.

Bycie fajnym nie wyszło randomie.

Opublikowano

O ja pierdole . Macie problemy . Ja np mam takie problemy po wakacjach mam , więc zawsze zaczynam ze szkołą jak najgorzej ( nie ucze się , nie słucham , przeszkadzam itd. ) Po kilku negatywnych ocenach , odechce Ci się komputera uwierz mi ;]

Opublikowano

Odepnij klawiature i daj mamie jak będzię jechała do pracy :)

12381569.png

"Już się nie boję nic mnie nie czeka , smutny finał człowieka który zapada w etap"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...