Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Tobołu jak na PLu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema szukam gotowych plikow do tobolu tak jak na PL metinie2 ten taboret .Robilem juz je sam ale cos mi nie wychodzi npc2 przepakowalem do npc i nic ;/Prosze o wyjasnienie mi tego jak to zrobic zeby dzialalo na 100%

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Up

Gratuluje spamu !!

http://www.mpcforum.pl/topic/207404-tutorial-tobol-jak-na-pl/

ten temat ci pomoże.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

2UP Warn.

Zmieniam nazwę na poprawną ;)

Ogarnij trochę się koleś bo niczego tutaj nie wnosisz w tym temacie tylko piszesz bzdury... Co do mojej wypowiedzi to czytaj regulamin idioto... mam Ci zacytować punkt z tym, że "PRACUJEMY SAMI NIE PROSIMY O GOTOWCE?"

Gratuluje wybrania Schittset na moderatora.. Większego idioty nie widziałem... popisałeś się wcześniej na skan z plikiem txt... ;)

btw, (jak byś nie widział to znaczy: przy okazji)

Już dostałem warna za ten post... od Lord Makin to po co mi drugi dałeś? Poczytaj w moim profilu.. idioto... i ładnie przeproś to Ci wybaczę i zmienię może o Tobie zdanie. ;)

naskrotydopiekla11.gif
Opublikowano (edytowane)

@Up

You are my master

@Topic

Ten tobołek będzie Ci się bugował.

@Down

Ja tu dostaję warny dla zasady

Edytowane przez WoJjTeK

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...