Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Pobierać Z Myspace?

Donikonik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety tego raczej oprócz tego MySpace nie znajdę :/

Sprawdziłem na tej Wrzucie, ale niestety nie ma tam tego :/.Dalej proszę o pomoc.

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Wszystko co dobre schodzi na psy...

Kiedyś te nuty a nawet więcej mogłem pobrać z www.mp3.teledyski.info a teraz jest tylko Spaliłbym ją..

;(.

Dzięki.

Opublikowano

Dziękuję ale to mało znany koleś i nic nie znajduje :/.

Ale jak ktoś znajdzie to się odwdzięczę ;).

Opublikowano

Jak na tym MySpace jest normalny player, taki jak np. na Wrzucie, to instalujesz Internet Download Manager, w opcjach ustawiasz integrację z Firefoxem, Operą albo czymś innym, wchodzisz na stronę, puszczasz tą piosenkę, pojawia Ci się taki pasek obok tego playera, klikasz w niego i powinno się ściągnąć. Ja tak ściągam z Wrzuty, YT i innych, nie muszę bawić się w jakieś wklejanie linków itp. Ten pasek wygląda tak:

blablavs.jpg

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Irokushou takie coś jest ale nie wiem czy na MySpace bedzie to sie pobierac bo mialem podobny program to pobieral mi cale pliki wideo z YT, ale sprawdze :) thx.

@Edit

Irokushou nie da się tym pobierać bo te piosenki znajdują się bezpośrednio na stronie, i nie wejdę w żaden link żeby to odtworzyć :(.

Jakbyś mógł spróbować to sprawdź czy tobie się pobiera.Proszę ;).

2 błędy mi wyskakiwały przy tym ;/.

Opublikowano

Nie rozumiecie że z MYSPACE nie można pobierać wtyczkami czy innymi pierdołami ? Kiedyś - owszem. Teraz ta opcja jest wyłączona z powodu praw autorskich. Dziękuje dobranoc.

Pobierz audacity albo jakiś inny "nagrywacz" ustaw karte dźwiękową / mixa jako input i nagraj sobie to Cię interesuje. Jakość będzie taka sama jak ta z myspace. Podaj liste kawałków które chcesz - może ja albo ktoś inny zrobi to za Ciebie jak znajdzie czas.

f.png

Opublikowano

Lelon ja tego VDH używałem do pobierania filmików z Yt :).

Fifolski ma rację.I mam do niego prośbę.Nie chce mi się zbytnio w to bawić więc jakby mógł to chodzi mi o:

Make Babilon Run

Broń(Nowa Wersja)

Brak Słów(Nazwa Robocza)

BadMan

Spaliłbym ją

Siała Baba

Siebie masz mniej

http://www.myspace.com/saysomethingsound

Jeżeli mi te nutki załatwisz ty Fifol albo ktoś inny obdarzę go dziennym limitem plusów albo minusów :).Co kto woli.

@Edit

Ja jak słuchałem ze stronki tych nut, to spisałem sobie tekst "Siebie masz mniej" i mam prawie idealnie ale jakoś nie słyszę niektórych fragmentów.

PS:Nie dam rady nagrać tego w AudaCity bo mieszkam blisko ulicy i raczej ciężko o 20-30 minut ciszy ;/.

Opublikowano

Nie dam

rady nagrać tego w AudaCity bo mieszkam blisko ulicy i raczej ciężko o 20-30 minut ciszy ;/.

Nie znam tego programu, ale prawdopodobnie nagrywa on dźwięk który leci z filmiku, tylko ten dźwięk, nie tak jak przez mikrofon, kiedy musisz nagrywać z głośników i słychać inne dźwięki.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Irokushou tak czy inaczej ja tego nie zrobię :/.

Dlatego proszę użytkowników mpcforum o zrobienie tego za mnie :rolleyes:

@edit

Ojoj, chyba mnie ktoś nie lubi, minusując każdą moją odpowiedź xD

Opublikowano

ściągnij VideoCacheView

wszystko to co oglądałeś się zapisuje na dysku, więc możesz jeszcze z tego skorzystać

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

Po obejrzeniu filmu w Internecie można zapisać plik wideo na swoim lokalnym dysku ;(

Tam nie ma filmów ;].

Dalej proszę o pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...