Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszust

m00cny

kto uwaza ze kamezowsp to oszust?  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. kto uwaza ze kamezowsp to oszust?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sluchajcie kamezowsp to oszust mial mi dac promo na aw50f 7 dni za promo na k1 itp i jeszcze dalem mu 50kili i odrazu dalem mu tamte promo na k1 itp i mial mi na priv przeslac promo na aw50f jak juz dalem kile i promo

i caly czas do niego pisze i pisze i pisze i nic dupa nie odzywa sie jak by umarl kto uwaza ze on jest oszust a i to co powiedzialem jest prawda

Opublikowano

Z War rocka był ?

Skoro jesteś taki łatwowierny,że uważasz że da ci promo na aw50f za kod który przychodzi na maila to nie dziw się.

I nigdy nie wymieniaj się w wr,a szczególnie jak osoba chce żebyś dał coś jako 1.

Pierwszy napis w gimpie :)

johnfujaanimacja.gif

Opublikowano

Po co zawalasz forum takim Gównem !?

Co nas to obchodzi... Pomyśl Użytkowniku

patrz na sygnę ...

A ty nie baw się w moderatora i troche szacunku do innych.Jak cie go nie nauczyli to wracaj do szkoły.

@Topic- No to widzisz,kolo cie oszukał.Masz nauczke na przyszłość..

johnfujaanimacja.gif

Opublikowano

Po 1 double post,A po drugie napisałem o tobie że masz nauczke żebyś więcej się nie wymieniał z typkami w wr.

johnfujaanimacja.gif

Opublikowano

no i wykorzystal tego promo na k1 itp a powiedzial ze 1(tego 1 jego) juz uzyl wczesniej a nie uzyl bo przed chwila sprawdzalem a mialem 2 kody a teraz zostal mi tylko 1

Opublikowano

ja tez potwierdzam ze kamezowsp to oszust.dalem mu konto aby zrobil na playspenei premke na 3 dni.patrze 200 pkt wbite,ale premki nie kupilem,wchodze za godzine i co ten kamez kupil sobie premke

Opublikowano

Ehh ludzie jesteście łatwowierni i tyle. Nei zaśmiecać mi tu forum jakąś waszą głupotą bo inaczej tego nie mozna nazwać i tyle. Warny dla każdego co tu spamił. Closed.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...