Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Avalolmt2 Metin2Mod Fishbot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z tym serwerem . Otóż chciałem używać na nim fish bota AngelBot ale nie działa . no i mam pytanie czy będzie działał ale gdy będę odpalał avalona za pomocą metin2 mod? Próbowałem to zrobić ale uruchomienie avalona z metin2 mod nie działa :// . Więc mam 2x pytania :P czy Angel bot będzie działał na avalonie gdy będzie odpalany przez metin2 mod? i czy da rade zrobić metin2 mod na avalonie bo mi nie wychodziło ;/ . za dobre i wyczerpujące odpowiedzi będą + czy co Wy tam zbieracie ;) . pozdrawiam

Opublikowano

Teraz masz moda najnowsazego, a w nim dodany Avalon ;) A co do pytania czy AngelBot będzie działal - Nie wiem, mi działał, ale nie pamiętam jaka to wersja była ...

Opublikowano

2xUP: wejdz na stronę :

To jest ukryta treść, proszę

Naciśnij metin2mod i download, ściągnij i zainstaluj na metinie z 2008 roku (nie wiem czy na nowszych wersjach działa)

I na tym załącz AngelBot 2.8 Śmiga ładnie, otwiera ryby, jak chcesz to nawet małże :D

Opublikowano

no to zrobilem , dziala Avalon za pomoca tego kamer moda ale fb 2.8 nie moge znaleźć :/ mm werscje 2.6 która nie działa bo gdy wchodzę do gry nie pojawia się menu fb a gdy włączę fb F8 to wyskakują znaki ????? zainstalowanie nowego frameworka nie pomogło :/ pozdrawiam . leca + za pomoc