Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ważna Sprawa.

EasyMetinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie.. Po co wy robicie te serwery hamachi, jeżeli one padaja po 2 dniach? No po co!?

Dla zabawy? Nie znacie połowy komend! Bawicie sie graczami bo macie nad nimi władze.. Dodacie sobie bony i kozaki bez eq.. Tu chodzi o coś wiecej.. O przyjemność grania.. Co z tego że dodacie sobie staty? Wyjdziecie za kółko i napierdalacie swoich graczy?

Serwer powinno się udoskonalać a nie zabawiać.. Zabawa jest na innych privach np. DE, IT itp.

Chodzi też oto że gracz musi sie narobić z EQ a po 2 dniach jest ten serwer wyłączany.. No ludzie kurwa co sie z wami dzieje? Przestancie robic te serwery i będzie najlepiej bo i tak padna po tygodniu.

Wiem ze za ten topic dostane warna lecz nie obchodzi mnie ten warn.. Jakos go odpracuje.

Pozdrawia Stary ???tajne???

a wykurwiaj.

Admin Cienia
Opublikowano

Ludzie ludzie, większość jest jeszcze w bardzo młodym wieku i nie do końca wie o co chodzi. Ludzie uczą się na błędach i jeśli w przyszłości będą stawiać kolejny serwer to będzie on o wiele lepszy od poprzedniego.

Pozdrawiam.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

@UP

Dziwne nie dostalem warna ?

@Top:

Tak masz racje wiekszosc nie zna podstawowych komend lub bawią sie shutdown

Jezeli mógłbym to prosił bym o nie usuwanie narazie topicu

a wykurwiaj.

Opublikowano

Tutaj wlasnie wielki + masz taka prawda kiedys na serwerze jednym byl fajny exp i wgl. wchodze rano (ga w sieci on ) a tutaj >blad< i ga powiedzial ze off. 4ever no kurde postarajcie sie jezeli macie 12 + lat to nie robcie serwerow nie znacie komend wgl.

Opublikowano

Jeszcze coś dodam od siebie -

Uważajcie nie wychowani założyciele.. Nikt w sieci nie jest anonimowy.. Słówka typu - Twoja stara, Zamknij pascze , ssij nie uzywajcie do graczy bo pamiętajcie.. Nikt nie jest anonimowy..

a wykurwiaj.

Opublikowano

zgadzam się ale mnie najbardziej denerwuje że gram na serverze jestem najlepszy i nagle pojawia się kolega gm-a wykokszony i to też jest denerwujące sam teraz postawiłem swój server i mam zamiar sprawić żeby ludzie się tam nie nudzili nie daje kolegą eq więc gra jest równa łap + bo się z tobą zgadzam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pasjonat
Opublikowano

Masz całkowitą racje,co do tych serwerów to cała prawda,postoją 2 dni a człowiek sie napracował żeby zrobić eq...a na drugi dzień pada..

Zgadzam się z tobą w 101%

add.png,delete.png niczego nie zmieni...

Opublikowano

Zgadzam się z Wami w 100%. Większość tutaj ludzi którzy robią privy hamachi (oczywiście które szybko padają) robią to dla "szpanu" i myślą że są Bóg wie kim. Mało jest takich serwerów gdzie można sobie pogadać na różne tematy, bo tak to kogoś zabijesz i zaczyna się kłótnia.. Albo GA napisze "SERW ON" na hamachi i już serwer ma w d*pie..

Opublikowano

Hmm, a ja się wgl. z Wami nie zgadzam.

Jeśli żaden priv hamachi Wam nie odpowiada to jaki problem zrobić swój własny ?

To przecież chwilka, a sprzętu bóg wie jakiego nie trzeba.

Jak na razie topicu nie zamykam.

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Nie zgadzam się z tobą

Ja mam już swój serwer 6 miesięcy w którym ani razu nie było restartu kont ani postaci...

Są bony domyślne bo to nie serwer dla neo.

Więc wypraszam sobie takie tematy.

Pzdr

Reputacja jest mi obojętna, jeśli jednak ci pomogłem możesz dać +.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...