Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie Mogę Się Połączyć Z Navicatem

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Cześć!

wczoraj wieczorem w virtual pc sam skasowal mi sie serwer niewiem jakim sudem wylaczylem patrze i niema serwa a wiec dzisiaj rano udalo mi sie go postawic jeszcze raz na tych samych plikach i wsyzstko dziala i jest jak bylo wczesniej tlyko nie moge sie polaczyc z navicatem wyskakuje mi blad :

1045-Acces denied for user 'root'@'Mcncc.com' (using password: YES)

prosze pomozcie !

1-2338839-560x95-1-FF5519-FFFFFF.png
Opublikowano

Miałem to samo tylko bym ci powiedział co trzeba zrobić ale nie ma mnie w domu a muszę być u siebie na kompie!!!

18706.png

33301.png

350x19.gif

31453.png

Pasjonat
Opublikowano

to jak bedizesz to napisz mi prosze cie tyle juz zrobilem na tym serwe ze niechce mi sie od nowa stawiac jak bedizesz w domu to napisz

@edit albo napisz na gg 13300637 bede chyba ciagle dostepny tylko ide do sklepu bede za 1 godzine Sorki za błęy ale szybko pisalem xD

Pasjonat
Opublikowano

ale ja zmienilem haslo i dzialalo tylko ze cos sie popsulo w microsoft virtual pc i taki błąd wychodził

@edit juz udalo mi sie wejsc do bazy. nie chce mi sie pisac jak to zrobilem ale napisze poradnik. jak ktos ma to samo pisac na pw

DO ZAMKNIĘCIA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...