Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem pewien że to ktoś z tego forum

jezeli chcesz grac w tibie to nie na tym internecie (bez firewalla) wystarczylo znac twoje ip, co nie jest wyczynem, powodzenia w chronieniu siebie -.- zainstaluj sobie jakiegos Firewalla. Pozdro

a i jbc zostawilem ci noob chara tamtego 18 knighta, graj se. to taka przestroga.

Gibon666

zabrał mi cały rare set warty 100 zł

i prosiłbym o zwrot na tą postać!!

Opublikowano

;O Jaki nick demoniczny? Serialnie miałeś rare seta? szkoda aż ;/ a gościa to raczej nie znam... Ale jeżeli to haker dobry, który przez IP się wbił? to raczej nie odda, ;/ zainstaluj sobie dobrego firewalla + anty wirusa...

Opublikowano

@2x Up. Przez IP się nie da wbić.

No chyba że to ktoś od cb z lan'a

Pewnie pobrałeś jego wira / trojana...

Opublikowano

Ja po prostu nie wiem jak on to zrobił czy miałem wyłączonego firewalla czy co. Bo poprostu to do mnie nie dociera jeszcze wieczorem skanowałem kompa i niby wszystko ok. ale cóż.

to przykład z dziś, i mam takie pytanie czy ktoś byłby mi wstanie powiedzieć czy jest "ComboFix" na windows 7. Lub podać dobry program do usuwania tego shitu z pc.

bezpieczenstwo.png

Opublikowano

no rare ;/ niestety mpa, mms, softy wczoraj ładowane, demon helmet , golden legi i sporo siana ;/

a logowałem się cały czas przez tą oto wirtualną klawę.

klawa.png

Opublikowano

no rare ;/ niestety mpa, mms, softy wczoraj ładowane, demon helmet , golden legi i sporo siana ;/

a logowałem się cały czas przez tą oto wirtualną klawę.

klawa.png

Jak byś nie wiedział klawiatura ekranowa praktycznie nic nie daje... bo dzisiejsze keye pobierają przez server z tibi...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...