Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Www.Metin2-Banlist.Pl

Kisiel14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurcze koleś w grze podszedł do mnie i spytał się jakim cudem ja jeszcze gram jak jestem rozpatrywany na bana i że są filmiki na stronce ze mną .. i podał mi taką stronke www.metin2-banlist.pl weszłem i pisało że jeśli chce zobaczyć liste zbanowanych musze się zalogować i jeśli wpisałem moje ID i hasło to na 3 kontach dostałem bana ale wydaje mi sie że to koelś dostał moje passy i zmienił hasło bo jak się loguje do gry nie pisze że dostałem bana tylko że niepoprawda nazwa użytkownika lub hasło ... czyli że jakiś koleś ma stronke identyczną jak metin2.pl i okrada sobie ludzi ....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak, jest to strona wyludzajaca passy do kont.Ja ja znalazlem juz jakis czas temu.Masz juz po kontach raczej.Ostrzegam wszystkich, aby nie wchodzili na ten link i nie wpisywali passow.Prosze administracje o zasloniecie linku do owej stronki.

Opublikowano

Kamer ty juz lepiej ryj zamknij.... a po drugie to nie jest stronka team metin2pl tylko ktoś sobie stworzyl pod takim adresem pisze do wybranych ludzi oni sie nabieraja i masz po koncie + dla tych lepkow za ta strone:) chociaz mnie noobow bedzie gralo

Gif off.

Opublikowano

no tak tylko że wysyłam to zapomniałem hasła na mój emil na którym miałem konto ale niestety nic mi nie przychodzi na email ... a czekam już 10 min na przyjście .. nie wiem może w końcu przyjdzie ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kamer ty juz lepiej ryj zamknij.... a po drugie to nie jest stronka team metin2pl tylko ktoś sobie stworzyl pod takim adresem pisze do wybranych ludzi oni sie nabieraja i masz po koncie + dla tych lepkow za ta strone:) chociaz mnie noobow bedzie gralo

Kamer ma rację ;p

Widać jak wysokie IQ mają gracze metina ...

@EDIT:

Ale to trzeba być idiotą ... ten koleś ma napisane "Twoje konto zostało zbanowane" - bauahaha takie słowo nawet nie istnieje( angielszczyzna)

Powinno być napisane "Zablokowane" tak, jak w emailu od team z PL

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Wrr... OMG Makin nie lubię Cię!!! Sygny mi kasujesz i "%" ładujesz!!

Zbieram -

Opublikowano
Z Polskiego na nasze?

WTF!?

Mówi się trudno. Postaraj się odzyskać konto. Ale już na pewno nie odzyskasz ekwipunku ;,.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Dobija mnie ,że kazdy pisze ze "NIE NABIORE SIE NA TO JESTEM PROFESJONALNYM GRACZEM METINA" HahHAAHAH mocne mocne koledzy , jak jeden się nabrał to i 1/2 serwera sie nabierze a tym bardziej ze stronke identyczną.Tylko dopisaali ze trzeba sie zalogowac.Oni juz z tego maja itemy i zarobek; ] nie weim po co ten durny temat zostal zalozony bo i tak nie moze dziecią z IQ +10.....

Gif off.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...