Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy granie na cSRO jest legalne?

I czy jeżeli będę grał, mogę mieć jakieś kłopoty? (czyt. policja itp.)

I jeżeli nie, to na jakim serwie grać?

Pozdrawiam, Razmess.

Nic.

Opublikowano

Tak, granie na csro jest legalne.^^ O swoją skórę bardziej obawiałbym sie grajać na jakimś ZSZC, nie wiadomo czy mają kupione pliki od joymaxu. Csro na pewno ma;)

A z tego co sie orientuje dużo polaków gra na serwerze KingPeak

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Hmm...Ale podobno trzeba mieć CID...?

Ale jego zdobycie chyba już takie legalne nie jest xD

Nic.

Opublikowano

@up

lol. czego ty sie boisz? ze chinole przyleca z drugiego konca swiata zeby ci skasowac konto? litosci...

nawet granie na zszc nic ci nie zrobi.bo jakby bylo ,ze nie posiadaja plikow to by poprostu zamkneli zszc...

Tak duzo polakow gra na kings peak- nawet ja osobiscie ^^. zapraszam.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Czyli i ja tam zagram ^^

Temacik możesz zamknąć xD

Czekam, aż przylecą :D

Pozdrawiam, Razmess.

Nic.

Admin Cienia
Opublikowano

Pozdrawiam, Razmess.

Skąd ci to przyszło do głowy? ^^ Przecież oni to robią dla ludzi (żeby zarobić na nich)

A gdzie grać to już zależy od twojego upodobania.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Tak, granie na csro jest legalne.^^ O swoją skórę bardziej obawiałbym sie grajać na jakimś ZSZC, nie wiadomo czy mają kupione pliki od joymaxu. Csro na pewno ma;)

A z tego co sie orientuje dużo polaków gra na serwerze KingPeak

Gdzie ty się bocie urodziłeś. Ile ty grasz w Sro? Jak widzę teksty typu ze csro/ksro/jsro kupiło pliki serwerowe od Joymaxa to zastanawiam się co za debil siedzi przed monitorem i wypisuje takie bzdury. Zastanów się człowieku csro jest od isro o wiele do przodu wiec jak mogło kupić pliki serwerowe? Śmiech na sali... Cimo zakupywało piliki od Ksro anie od śmierdzącego botami Joymaxa.

PS. CHUJ WAM W DUPE!!!!!!!!!!!

dieg0.jpg

Pomogłem? daj 5* xD

Opublikowano

Pozdrawiam, Razmess.

W pełni legalnie zagrasz na csro. ;)

Gdzie ty się bocie urodziłeś. Ile ty grasz w Sro? Jak widzę teksty typu ze csro/ksro/jsro kupiło pliki serwerowe od Joymaxa to zastanawiam się co za debil siedzi przed monitorem i wypisuje takie bzdury. Zastanów się człowieku csro jest od isro o wiele do przodu wiec jak mogło kupić pliki serwerowe? Śmiech na sali... Cimo zakupywało piliki od Ksro anie od śmierdzącego botami Joymaxa.

Chill out, jak chcesz świecić mądrością to rób to kulturalnie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Moj fail^^ ale po co odrazu wyzywać?

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

A o ile mi się zdaje ksro posiada Joymax. Dla niedowiarków proszę wejść tutaj http://kr.joymax.com/silkroad/ (najlepiej przez Internet Explorer) ;] Czyli Pan Black_Cross miał po części rację.

Sig.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...