Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mobilne Gg W Play

ravcio1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ponieważ nie wiem jak zrobic aby działało mi mobilne gg

Mam LG KU 990 Mix 10zł na miecha(oczywiscie doładowuje sobie wiecej)

Czy może ktos mi ktos przedstawic w punktach jak zrobic aby działało to mobilne gadu w moim telefonie ?

Za te mądre odpowiedzi z góry dzieki

Dać minusa za pomoc,nie zaszkodzi ;)

Opublikowano
Co to jest „PlayGG”?

„PlayGG” to wersja Gadu-Gadu przeznaczona na Twój telefon w Play. Dzięki aplikacji Java przeznaczonej do instalacji w komórce możesz wszędzie rozmawiać ze wszystkimi swoimi znajomymi z Gadu-Gadu. Na wakacjach, w autobusie czy pociągu odbierzesz wiadomości i zawsze będziesz dostępny. „PlayGG” ma te same podstawowe funkcje, co Gadu-Gadu zainstalowane na Twoim komputerze - wysyłanie i odbieranie wiadomości tekstowych, zarządzenie kontaktami, zmiana statusu obecności, przelogowanie na inną osobę.

Dla kogo:

Zainstaluj aplikację Java i sprawdź, czy na Twoim modelu możesz korzystać z „PlayGG”!

„PlayGG” zostało przetestowane na poniższych modelach telefonów w Play. Jeśli na tej liście nie ma Twojego telefonu to nie oznacza, że nie będziesz mógł korzystać z aplikacji - sprawdź sam!

Lista przetestowanych telefonów:

Nokia: 3110 classic ; 6267 ; 6288 ; 6151 ; E51 ; N73 ; N76 ; N81 ; N95

Samsung: F330 ; J400 ; L760 ; S7330 ; U700 ; U900 ; Z230

Sony Ericsson: C702 ; K530i ; K660i ; T650i ; Z770i ; K800i

Opłaty

Każdy klient Play, który zainstaluje i uruchomi „PlayGG” przez 2 tygodnie będzie mógł za darmo korzystać z dostępu do komunikatora.

Po tym okresie za dostęp do „PlayGG” zapłacisz od 1,22 zł za tydzień. Dokładny cennik Mobilnego Gadu-Gadu znajduję się na stronie: http://mobilne.gadu-gadu.pl/ile-to-kosztuje .

Oprócz opłaty za dostęp do „PlayGG” płacisz także za przesyłanie danych zgodnie z cennikiem Twojej oferty.

Jeśli nie wiesz ile zapłacisz za przesyłanie danych korzystając z „PlayGG” aktywuj w ramach swojego abonamentu „Pakiet Internet”. Pakiet 5MB wystarczy Ci na swobodne czatowanie ze znajomymi przez cały miesiąc.

Jak pobrać aplikację:

1. Ze swojej komórki - wpisz adres http://m.gadu-gadu.pl

lub

2. Wyślij SMS o treści GGJ na nr 7136 (koszt 1,22zł z VAT)

lub

3. Wyślij SMS o treści 276089 na nr 321 (koszt zgodny z cennikiem Twojego planu taryfowego)

Ściągnięte z se-center info.

Innym razem.

Opublikowano

Play GG sux !

Ja mam tak : Pakiet za 5 zł (tam jest 6 mb chyba) + aplikacja Palringo (darmowa!)

Musisz mieć ustawienia playowskie (dostajesz w smsie) + jeżeli masz LG to wejdź w Łączność -> Ustawienia Java -> Profile i wybrać "Java Internet".

Co do Palringo łap tuta :

http://blog.kowalsio.com/2009/07/14/palringo-mobilny-multikomunikator-alternatywa-dla-gg-mobile/ 

Pozdrawiam

@down

Co Ci nie działa ?

f.png

Opublikowano

A mi nie dziala ;/

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...