Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pliki Serwerowe By Karol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż postanowiłem wgrać pliki By Karol --> http://www.mpcforum.pl/topic/117941-pliki-serwerowe-by-karolcarkar/ jednak zawsze po wykonaniu wszystkiego co jest w poradniku po restarcie pojawia się błąd ten, gdzie trzeba wpisać fsck i wybierać y/n, po tym wszystkim, gdy serwer zacznie chodzić zrobię postać wbije powiedzmy 2 lvl i będę miał eq TO po restarcie serwera ( wczesniej wpisujac ./stop oraz logout) Trace eq oraz lvl a czasami postać nie ma nicku ;/ Da się z tym coś zrobić ? Bo zależy mi na spolszczeniu takie jak tam jest w 99% czy 98%. DAM PLUSA ZA POMOC +++

Liczę na waszą pomoc :)

bb6afecc015f0d43e0f69c81935f5e10_1.jpg

Opublikowano

Spierdalaj huju zajebany.

www.google.pl nie boli!

Co? prawda w oczy kole!

Wypierdalaj leniu poszczany!

Huj to ty masz na 2 leszczu jebany

taki mądry do byś dal ten link

leniem nie jestem! próbowałem już mieszać pliki stąd http://www.mpcforum.pl/topic/168530-downloadgotowe-pliki-na-serwer/

nawet oddzielnie próby pojedynczych plikow robiłem, ale nie pomogło i pytam o pomoc normalnych ludzi a nie takich co dwóch starych w dupe jebało czyli Ciebie

a teraz próbują się dowartościować na forum, ciekawe czy w rl jesteś taki kozak? Chyba jak rodziców w domu nie ma SZMATO!

Liż jaja i ogarnij ADHD spierdolcu, jak masz cos do powiedzenia jeszcze, najpierw umyj ryj glowa w dupe i wpierdalaj kupe dziwko bez szkoly -,-

Opublikowano

Wiesz, szkoda mi oczu na to co napisałeś, nawet tego nie czytam ^^.

HUJ CI W CYCE :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bo nie potrafisz czytać o pisaniu nie wspomnę -,-

Raporcik poszedł, wiem ze masz to gdzieś, tam gdzie rodzice ci zaglądają, ale po raz kolejny łańcuchem w mordę dostajesz...

Opublikowano

Witam, otóż postanowiłem wgrać pliki By Karol --> http://www.mpcforum.pl/topic/117941-pliki-serwerowe-by-karolcarkar/ jednak zawsze po wykonaniu wszystkiego co jest w poradniku po restarcie pojawia się błąd ten, gdzie trzeba wpisać fsck i wybierać y/n, po tym wszystkim, gdy serwer zacznie chodzić zrobię postać wbije powiedzmy 2 lvl i będę miał eq TO po restarcie serwera ( wczesniej wpisujac ./stop oraz logout) Trace eq oraz lvl a czasami postać nie ma nicku ;/ Da się z tym coś zrobić ? Bo zależy mi na spolszczeniu takie jak tam jest w 99% czy 98%. DAM PLUSA ZA POMOC +++

Liczę na waszą pomoc :)

Sprawdz MYsql w ftp czy masz prawa pliku 777, jeśli nie, to server nie może zapisać danych z servera i w tym tkwi bład ;]

Opublikowano

Sprawdz MYsql w ftp czy masz prawa pliku 777, jeśli nie, to server nie może zapisać danych z servera i w tym tkwi bład ;]

mam tak ustawione 777... cos jest nie tak z MySQL, zakładka player i tabela player czasami crash sie robi... a czasami tak ze zrobię postać i zapisze się lvl oraz eq a raz nie, nawet w takcie gry powiedzmy 3x się zaloguje i wyloguje to po restarcie serwera mam postać od momentu 2 czy 1 logowania. Pliki zmieniłem na Mcncc.com Metin2 pliki serverowe uploaded By l3opunish3r Jakieś sugestie ?

Opublikowano

mam tak ustawione 777... cos jest nie tak z MySQL, zakładka player i tabela player czasami crash sie robi... a czasami tak ze zrobię postać i zapisze się lvl oraz eq a raz nie, nawet w takcie gry powiedzmy 3x się zaloguje i wyloguje to po restarcie serwera mam postać od momentu 2 czy 1 logowania. Pliki zmieniłem na Mcncc.com Metin2 pliki serverowe uploaded By l3opunish3r Jakieś sugestie ?

Najlepiej skasuj te pliki sciąg paninyx, wszystkie pliki dotychczas jakie miałem to jedno wielkie scierwo ; >.

Easy FreeBSD To jest naprawde cudo, dasz 500 ramu na server i gra + 100 ludzi bez laagow ; >

+ Masz wbudowana stronke i wiele wiele innych ciekawych skryptów!

Opublikowano

Najlepiej skasuj te pliki sciąg paninyx, wszystkie pliki dotychczas jakie miałem to jedno wielkie scierwo ; >.

Easy FreeBSD To jest naprawde cudo, dasz 500 ramu na server i gra + 100 ludzi bez laagow ; >

+ Masz wbudowana stronke i wiele wiele innych ciekawych skryptów!

A czy będę mógł sobie podmienić ładnie pliki przez FTP ? Bo chce mieć tak spolszczone jak te pliki by Karol :) będę miał coś takiego jak English lub Hongkong ? Bo bardzo mi zależy na spolszczeniu ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...