Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dylemat] Woj 38 - Co Dalej ?

KislooTcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam woja 38 lvl i 19kk na nim i teraz tak jestem w czasie robienia boja (wbijam lvl konia) i tak jaka postacia grac w miedzy czasie ?? (na ta nowa postac moge wydac z 5kk ? moze wiecej ) ? Wacham sie nad Sura WP a Ninja Dagger Kobieta all na dmg i easy metin2 ...

PRZEMOC nie jest OZNAKĄ SIŁY ale SŁABOŚCI - Bł.Ks.Popiełuszko

Wiesz co :-) : Nie obchodzi mnie to czy dasz -/+ - to jest beznadziejna zabawa wasza ... lepiej wejdz na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka ;]

kisloo.jpg

Za co Kurwa ten WARN ?!

Opublikowano

nie rób nowej postaci i nie trac kasy

ponieważ postac która zrobisz w niczym ci nie pomoze

stracisz duzo kasy

ja bym osobiscie ci radził isc np. na rudy ebnitu, białego i złota i inne wartosciowe

a jak nie masz zbytnio duzo czasu to sobie boty na fb a jak nie masz botów to woja ustaw na rybki

w ten sposób zarobisz te kilka kk a nic nie stacisz

ale wybór nalezy do ciebie

do6qfp.jpg

Opublikowano

Ja ci radze zrobic Buffa 30 lv ;] a jak masz to ninja dagger robisz chmure na M i dmg Cisniesz z takim programem i ksujesz na Bo gosicom i w te 1-2h masz 30 lv ;] ja tak zrobilem ^^

DUPA :D

Opublikowano

po 1 nie trzeba mieć ninji dagger kobiety do dmg masz w podklejonych ja polecam grać na tym woju jak body a jak nie to surka wp :P

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Na woju chodz tera na Metki w m2 i git ;d Lub rudy ^^ albo pusc em2 na Bo i masz git ^^ Sam ci expi i w miedzy czasie wbijasz lvl'e konia ;] ;)

Ja bym tak zrobil ;>

DUPA :D

Opublikowano

No nie wiem ;// bo te 19kk zarobilem po hacku konta ;oo (kumpel kupil eq +3 i na metki ) i narazie robie boja zobacze ... ninje kobietke mam juz 25 i 78% i chmurka na m

Edit/// Szukam ładnego fms i ide expic na bo ... :F ale jeszcze jakies propozycje ?

Wiesz co :-) : Nie obchodzi mnie to czy dasz -/+ - to jest beznadziejna zabawa wasza ... lepiej wejdz na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka ;]

kisloo.jpg

Za co Kurwa ten WARN ?!

Opublikowano

Rób boja i chodź na rudy - najbardziej opłacalne

Chyba że, pograj se na privkach tak dla rozluznienia ;P

Zapomniałem za te 19kk kup smocza +7/8/9 chyba ze masz smierte + 9 :P

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Po co już smocza dopiero 38 lvl ? Kupie smierte +8/9 i fms +5/6 i jazda na bo i na privie troche pocykam :F (CandyLongju Jinno, kto gra na pw ;oo)

kisloo.jpg

Za co Kurwa ten WARN ?!

Opublikowano

Po to był, żebym się dowiedział czy grać dalej czy nie ... ?

kisloo.jpg

Za co Kurwa ten WARN ?!

Opublikowano

sura WP : )P

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...