Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie Expic Do 70Lv Zeby Ominac V2 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie do bardziej doświadczonych graczy :) chce dobić do 60-61lv w v1 na szponach jednak nie mam zamiaru wydawać więcej kasy na IS ;] (głownie przez problemy finansowe ;/) i chce jakoś dobić do 70 lv bez v2... ;] czy macie jakieś pomysły na dobre expowisko? PS gram ninja dagger i używam dmg hacka :) eq mam w miarę dobre (47lv 10k hp 370 defa - na dzień dzisiejszy)

yyakuza.jpg

Opublikowano

z DMG hackiem to ja na twoim miejscu poszedl do lasu ;p bierzesz kilka grupek masz sporo hp puszczasz chmurke i leza :)

@Down

W v2 jest lepszy exp. Myslisz dlaczego jest płatne ;)

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

Można zdobyć darmowe Smocze Monety. Przez SponsorPay rpzez np. Amerykanskie IP poszukaj na forum. Ja nigdy nie wydaje kasy na IS a SM zawsze mam "_" poszukaj sposobu na SM :) na pewno coś znajdziesz

A tak przyokazji gdzie lepszy exp Red Las czy V2 ? "_" nigdy nie expilem tak w red lesie "_" i za bardzo nie wiem

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

niestety nici z Sponsor Pay gdyż mam zablokowany dostęp ;] powód? - kiedyś tam trochę narozrabiałem i dlatego :P wiec IS odpada totalnie ;/

yyakuza.jpg

Opublikowano

w V2 do 75 napewno Ci poleci duuuuzo lepiej.. Wiec nawet przed 75 do red sie nie wybieraj;]

Zrozum... On nie moze isc do v2, bo nie ma przepustek, a nie ma przepustek bo nie ma kasy - proste.

@Topic

Próbuj w red lesie... mniejsze grupy i jakos powinno isc...

+

dobo95.png

Sygrantura by AgatkaPL :) Dziekuję ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...