Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na linuxie instaluje się

apt-get install coinstalowac

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Jak zainstalowac programy na linuxie?

Ślepy ? 2 posty wyżej napisałem ci

może że masz pakiet w deb to wystarczy wpisać:

dpkg -i nazwapliku.deb

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Satta moim zdaniem caly serwer metina jest skopilowaniy pod Unixa, a nie pod linuxa. Ale nie bede spamowal

a z tego co wiem po prostu wpisz

apt-get install virtual-ose-modules

Opublikowano

Satta kłócić się nie będe, ponieważ stawiałem na freebsd.

Krzemas, rozwiązanie padło już kilka razy.

imiemichal, zadziało ci ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...