Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie...Jak Zarobic W 1H 7Kk?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak szybko to się niedorobisz ;]

Ustawiaj FishBota (FB) codziennie po te 1h i co 3 dni sprzedawaj - według mnie najszybszy sposób w twoim przypadku :)

Za dużo niestety nie zarobisz ale coś tam bdz ;)

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Jedynie ulepszać, w 1h na metinach tyle nie wyciągniesz

pajacyk

Okruszek

habitat

i pomóż tym którzy nie mają takiego szczęścia jak ty.

Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki

http:www.uniteddogs.com/stopkillingdogs

Jeśli pomogłem, daj +

Opublikowano

Hmm zrób tak ale morzesz wyjść na nooba. np widzisz jakiegos fms +7/8/9 i pytasz sie selasz za np. duża cene mu daj 70kk on okej. A ty mówisz ale udowodnij ze to nie klon. on pyta sie jak a ty oddalisz sie odemnie zdaleka i wywalisz go na 2-3sec jak sie swieci na zółto oznacza klon. ale do tego musisz mieć sh od kamer moda.

Opublikowano

yyy Zrób 10 lvl woja body full w aure eq +6/7 i na metiny i masz w ciągu godziny 15 ku na pewno będzie tam aura wir przynajmniej na s1 wir 900 aura 3,5 berek 1 i jedziesz :)

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Wiec to za mało czasu na taka sumę ;) kup mamie albo tacie czekoladę powiedz ze poprawisz oceny w szkole :) hmm może dadzą ci ze 3h pograć?^^

<bez obrazy z ta wypowiedzią mowie jak jest^^>

Opublikowano

Wiec to za mało czasu na taka sumę ;) kup mamie albo tacie czekoladę powiedz ze poprawisz oceny w szkole :) hmm może dadzą ci ze 3h pograć?^^

<bez obrazy z ta wypowiedzią mowie jak jest^^>

Ja moge grac 1h nei dlatego ze mi rodzice nei pozwalaja,ale chodze do innej szkoly sportowej jak wszyscy i do tego treningi weic w domu jestem o 19:00-20:00 dodaj sobie lekcje itp, i wychodzi wymuszona 1h

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli masz farta to może ci wydropić jakieś kd + 4 albo coś z niezłym bonem , lub cenne ku oczywiście z metinów ;)

to jedyne rozwiązanie chyba ,że jeszcze ulepszanie ;D ale do tego także trzeba mnieć cierpliwość ,kase oraz szczęście ;d

licze na +

miłego zarobku ;)

pzdr. ;D

bleach%20tag.png
Opublikowano (edytowane)

No To zostaje zarywanie nocek ;*

Tylko nie mów ze w nocy tez nie masz czasu -.^

Edytowane przez Nani
Opublikowano

Zrób sobie 18 lvl mentala, eq +9, ściągnij bota i niech cały dzień za ciebie dropi bronie na 30 lvl itp na przeklętych zwierzętach w m3 lub na wężowym polu ja w nockę zarobiłem 70kk ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...