Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Heartlongju [It] Dedyk...

XTheX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W I T A M

Jako że nie zauważyłem na MPC żadnego tematu o tym serwerze postanowiłem założyć własny.

Chciałbym żeby w temacie nie było spamu oraz nie potrzebnych postów.

Możecie pisać tutaj na takie tematy:

-Kupię/Sprzedam/Zamienię

-Gdzie co dropi?

-Nie mogę czegoś znaleść

-Szukam gildii

-Chwalić się eq i dropem oraz lvl

-Zapraszam do gildii

Pamętaj! Jeżeli chcesz coś sprzedać bądź pokazać dołącz SS!

To może ja zacznę: Nie wie ktoś może gdzie są postwory na lvl 100 itd.? Widzę ludzie powbijali już 120lvl-e...

Opublikowano
To może ja zacznę: Nie wie ktoś może gdzie są postwory na lvl 100 itd.? Widzę ludzie powbijali już 120lvl-e...

Niestety ci w tym nie pomogę bo też niedawno zaczołem smigać na nim :) ale też mam pytanko gdzie najlepiej wbijać lvl bez bota z 70-100 ??

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

Opublikowano

Niestety ci w tym nie pomogę bo też niedawno zaczołem smigać na nim :) ale też mam pytanko gdzie najlepiej wbijać lvl bez bota z 70-100 ??

Musisz dobić 80lvl najlepiej z pierścionkiem expa w v2 a potem do v3, tam wbijesz do 95lvl w 2h. Na dodatek tam dropia perły ( Wejście jest na końcu v2, da się wejść od 80lvl)

Opublikowano

@Topic, nie wiem po co ale ok, nie gra na nim tyle ludzi, , ale ok :D..

Zamienie Stalke +8 Za boga +9 z bonami ..

Opublikowano

mapa z mobami 100lvl+ jest dostępna od 90lvla u MAESTRO

dropią tam maczugi małże 5bony itp:)

Pozdro;d

Chyba jako pierwszy Polak mam słonko;d

Opublikowano

"Twoje konto jest zablokowane" chyba pobanowali polaków albo zczaili że na DMG jechałem ale wątpie bo przez ok 30min tylko

A nie pisałeś czasem po polsku albo nie miałeś w nicku PL? o.O

Opublikowano

A ja mam takie pytanie - Dał by mi ktoś link do downloadu KLIJENTA bo ja mam launchera i nie widac na nim niektórych itm'ków i nie moge iść do V3 -.- Z góry dziękuję, pomocnikowi dostanie się "PLUS - +" ^^

Już dziękuję znalazłem w historii przeglądarki.

KUPIE BIAŁĄ PERŁĘ SPRZEDAM LWI MIECZ ŚR 40% MIECZ ŻĄDŁO+6

MAM TASAKA +7 xDD

Opublikowano

też dostałem bana , ale o dziwo..mój buff nie dostał.Na buffie mam skille na P , i trochę kasy.Server jest także ON :rolleyes: Zna ktoś jakieś włoskie proxy , może by się dało wbić ?

Szkoda , bo serv ideał.A bicie lv ? Jest jest łatwe.I to jest fajne.Czasem jeszcze dedniesz jak nie jesteś do końca dobry , a można brać tam duże spoty.Tam też dużo zależy od graczy , bo np.jak zajęte są wszystkie najlepsze , to może być ciężko :rolleyes:

Nevrast - Ramsey - Jinno

Zapraszam:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...