Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dk-Mukqkq

farmer1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka dni temu grałem eli na cold seed i do rooma wszedł gość o nicki DK-MuKQKQ... a ja się ciągle zastanawiam czy muk nie powrócił...w ciagu 5 min gry miał 2 unbeveleve + a na stronie ca ratio 2.98 i od zaje*ania multi,ultra killi fantasticow i unbeveleve(184) jak na tak maly lvl (SSG 2)

HACKER CZY MUKQKQ?

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

hacker 100%zobaczcie najlepsza jego bronia jest nuz a po za tym inna flaga

U mnie noz jest 2 a nie hackowalem... flage da sie zmienic... moze jak zakladal konto nowe to wzial sobie flage innego kraju zeby nie mowili ze to turecki hacker

A co do accolades to jakby gral muk to tez by mial takie : ) a ze z nim gralem to nie wydaje mi sie zeby hackowal po prostu pro jak prawdziwy (zbanowany)muk

PS

Wie ktos za co on dostal bana??

Opublikowano

U mnie noz jest 2 a nie hackowalem... flage da sie zmienic... moze jak zakladal konto nowe to wzial sobie flage innego kraju zeby nie mowili ze to turecki hacker

A co do accolades to jakby gral muk to tez by mial takie : ) a ze z nim gralem to nie wydaje mi sie zeby hackowal po prostu pro jak prawdziwy (zbanowany)muk

PS

Wie ktos za co on dostal bana??

Za hackowanie na innych kontach ;p.

Pooo cooo? Mi to nie potrzebne jestem pro nie gram na hackach !!!! xDD

Opublikowano

przerasrane... prawie BG a tu noobek endynem sie wpakowal po banie i teraz on jest top 1...endynem to typ gostka no-life gra cala dobe fireteam i mysli ze jest kozak...muk to chociaz gral dla przyjemnosci i nie kickowal jak sie go zabije...

Opublikowano

Ja podzielam wasze głosy..

Gdybym ja miał taki level jak Mukqkq, dostał bana (Epic fail ze strony Nexona...) grałbym cały na nowych kontach na hakach..

Bo raczej wątpie, żeby Mukqkq chciał odrabiac 5mln expa..

Więc.. mój głos?

Nowe konto Mukqkq, na którym hackuje ;).