Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bf Bc2 Help !

DobryMudzin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak kupiłem orginałke w empiku zainstalowałem przeszedłem wpierw SP i zachciało mi się grać na Multiplayer więc stworzyłem konto i gdy chce się zalogować pisze " wprowadź numer seryjny "

no to wprowadzam i pisze "ten kod rejestracyjny jest już używany" proszę o pomoc będę dawał conajmniej tydzień limit plusów a i jeszcze raz POMOCY!

pc_Rodgerr.png
Już 3-cie lato z MPC Forum

Opublikowano

a pewny jesteś że wpisujesz dobry nr.? albo zostałeś wykiwany... też tak kiedyś robiłem w empiku że kupuje grę biorę sobie klucz i rejestruje ten klucz np na steamie. a potem ide do empika i mówię że gra nie działa czy nie ma jakiegoś pliku oni mi wymieniają na nową a ja ją sprzedaję kumplowi ^^,

ty pewnie kupiłeś już używaną grę :D

Opublikowano

a bez paragonu jej nie wymienie? nosz kurwa mać jebany w dupe pierdolony empik już nigdy nic tam nie kupie ! sory za przeklinanie na te kurwy ale musiałem....

pc_Rodgerr.png
Już 3-cie lato z MPC Forum

Opublikowano

a bez paragonu jej nie wymienie? nosz kurwa mać jebany w dupe pierdolony empik już nigdy nic tam nie kupie ! sory za przeklinanie na te kurwy ale musiałem....

spoko. to masz nauczkę na przyszłość, żeby nie wywalać paragonu :D

albo udokumentuj to filmem czy czymś, że poprostu nie można zrobić konta i gadaj że tylko dla multiplayera kupiłeś tą grę a tu się okazuje że nie działa :(:( bajeruj ich może Cię będą pamiętać i może ruszy bez paragonu :D

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...