Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Zrobić Prywatny Serwer Metin2 Na Plikach By Sherer223

sherer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam pytanie. Uzyskałeś od Suiego zgodę na przerabianie jego plików i wystawianie jako swoich potem? Bo gotowca przerobic lekko i by me to wiesz...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja mam taki problem, że po odpaleniu maszyny wszystko idzie dobrze, a gdy mam już wpisywać login i hasło to jak dojde do hasła to nieda sie pisac:/ Klikam po klawiaturze ale nic. Moze mi ktos powiedziec dlaczego tak sie dzieje? Oczywiście jeżeli pomoze mi to + dla niego

Opublikowano

Ja mam taki problem, że po odpaleniu maszyny wszystko idzie dobrze, a gdy mam już wpisywać login i hasło to jak dojde do hasła to nieda sie pisac:/ Klikam po klawiaturze ale nic. Moze mi ktos powiedziec dlaczego tak sie dzieje? Oczywiście jeżeli pomoze mi to + dla niego

Gdy wpisujesz hasło nie widać znaków? To nic tak jest i już, wpisz poprawnie hasło i kliknij enter!! I zadziała hasło jest hmmm jakby to nazwać "przezroczyste"

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Mam problem, po zrobieniu wszystkiego i odpaleniu Virtual Boxa wyskakuje mi takie coś:

Proszę mi powiedzieć co zrobić lub co ja zrobiłem źle. Polecą +.

rotn.jpg

Opublikowano

Mam problem, po zrobieniu wszystkiego i odpaleniu Virtual Boxa wyskakuje mi takie coś:

Proszę mi powiedzieć co zrobić lub co ja zrobiłem źle. Polecą +.

rotn.jpg

Popełniłeś błąd w mysql w -u root.

Jeśli napisałeś więcej niż trzeba było to po serwerze...

Też tak miałem...

Opublikowano

A po tym wszystkim mam problem z zalogowaniem się w Navicat://

Wypisuje wszystko CHYBA dobrze:)

Laduje sie i po chwili blad 2003- Can't connect to MySQL server on '5.***.***.143' (10061)

Co mam zrobic?:// Proszę o pomoc.

Jak pomogłem daj + :)

Opublikowano

A po tym wszystkim mam problem z zalogowaniem się w Navicat://

Wypisuje wszystko CHYBA dobrze:)

Laduje sie i po chwili blad 2003- Can't connect to MySQL server on '5.***.***.143' (10061)

Co mam zrobic?:// Proszę o pomoc.

To wina tego, że coś źle z połączeniami sieciowymi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...