Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona Typu Mpc Forum

ProGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niechce tutaj spamować, chcę się tylko zapytać jak zrobić stronę typu MPC Forum wiem że robiono to za pomocą IP Board'a ale, mógłby mi ktoś DOŚWIADCZONY powiedzieć jak się robiy strony za pomoą tego programu?? Proszę o dojrzałą odpowiedź a nie typu ''wejdź na yourube'' chcem znać cały proces tworzenia takiej strony

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to jest proste kupujesz licencje IP.Board 3.1.2 wgrywasz pliki na FTP i to wszystko a jeżeli chcesz jeszcze mieć taki skin to możesz go pobrać z google wpisująć Deflection for ipb 3.1.0

Pomogłem? Daj + i 5*

Nic nie jest prawdziwe,wszystko jest dozwolone

xpr00g4mer112.gif

Opublikowano

Wielkie dzięki ale czy mógłbyś mi wytłumaczyć to krok po kroku?? najlepiej jakby było ze zdjęciami ale jak dobrze mi ktoś wytłumaczy to bez tego da się obejść

Edit: a no iile ten IP Board kosztuje i jaki server FTP wybrać chodzi mi o jaki jest najlepszy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Admin Cienia
Opublikowano

Stary, jak nie masz pojęcia za co się bierzesz ani nie znasz kosztów to nawet się nie zabieraj, wydatek miesięczny jest rzędu grubych pieniędzy miesięcznie. Licencja + serwer + dodatki do forum.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

D&G masz racje Zwykła licencja kosztuje 600 zł + Mody to tak z 1k+ będzie więc ja ci pokazać tego nie mogę .

@Edit chociaż mogę pobrać pirata ale za to można iść siedzieć wiec lepiej nie próbuj z piratami

Pomogłem? Daj + i 5*

xpr00g4mer112.gif

Opublikowano

Mam pirata wgram go na serwer i wątpie czy to idzie wykryć że ktoś ma pirata czy originał a mi nie chodziło o odpowiedź ''Niebierz się za to'' tylko chiałem żeby mi ktoś to wyjaśnił krok po kroku bo jak niewiesz to niegadaj.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hmm wiem swoje na forum.invisionize.pl jest typek który się tym zajmuje jeżeli znajdę stronę to daje mu link na pw on załatwia to z tobą. Więc rób co chcesz no ale radze ci jechać na licencji a jeżeli podrobiłeś licencje masz jeszcze gorzej . Ponieważ twoje forum ma pewnie ipb 3.1.x to wbiłeś tam w acp i dodałeś se właściciela. I z tego co napisałeś sam się nie znasz na tym .. Pozdrowienia w dalszym życiu i

Radzę zamknąć temat

Pomogłem? Daj + i 5*

xpr00g4mer112.gif

Opublikowano

Mam pirata wgram go na serwer i wątpie czy to idzie wykryć że ktoś ma pirata czy originał a mi nie chodziło o odpowiedź ''Niebierz się za to'' tylko chiałem żeby mi ktoś to wyjaśnił krok po kroku bo jak niewiesz to niegadaj.

Wystarczy napisać do teamu IP.Board. Ono grzecznie zapyta czy masz pirata. I leżysz. Nie pomożemy Ci rozbudować pirata, a dodatkowo konkurencyjne forum.

Opublikowano

UP:

Dobra Dobra są starsze wersje IPB i niesą one płatne. Ale ja chcem zrobić ładne forum i IPB wyglądało na najodpowiedniejsze no ale jak mam mieć policje na karku to lepiej nie . xZet może znasz jakieś fajne i dobrze rozbudowane programy ale żeby było w nich dużo możliwości no i oczywiście żeby były darmowe

Edit: Już napisałem ż to odpada bo niechcem mieć policji na karku ale może znacie jakieś programy darmowe no i dobre dzięki którym moge zrobić ładne forum

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Dodaj nową pozycję...