Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Zanim Zalozysz Dedyka!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zanim zalozy ktos z was kolejnego beznadziejnego dedyka mam prosbe.Niech ktos zrobi serwer typu jhyt2 albo Longjuyt2 albo niech nawet wgra czyste pliki raina zmieni tylko cene kd i malzy i zostawi.Tego teraz brakuje!Po co 100k serwerow beznadziejnych kurde pamietam jak pierwszy raz na privie gralem (Longjuyt2 s4) to byly wspomnienia full ludu bo 1ch :D (akurat teraz ch2 i ch1 wystarcza) i kazdemu sie podobalo.Teraz nowe mapy...jakies kolorowe mieczyki wielkie rysowane w programie paint majace po 1k ataku ;/ Wystarcza takie bronie jak na plu.Przemyslcie to bo to by byla dla was zyla zlota (np rosy i bojowce,military w is)a reszte samemu trzeba...tak zeby stalke miec to trzeba byc pro koxem :D

sygn.png

Opublikowano

Nieźle powiedziane...

Niema to jak dawniej...

KxYT2 s1 lub s2...

Jak miałeś STAL dla woja to byłeś KOX...

A Teraz na beznadziejnych serwerach...

Grasz tydzień i już masz Hwang i pro new broń +9

Bony 20% na ludzi 20% kryta po co to?

Wystarczy tak jak na PL -.-

Żeby dało się cofnąć czas i zmienić bieg Historii...

CHADA

Opublikowano

Kurde ja mialem na Longjuyt2 z kuzajem ninje ja 83 on 86 laczki bylismy skille m4 :D zbrojke mialem na 34 +8 xD koziki na 45 +7 i cie cieszylem

sygn.png

Opublikowano

Kto robi na dedykach stale +9 ten robi :) U mnie (hamachi) Stal dla woja mają 3 osoby ^^.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Kiedyś robili takie servery bo innych nie potrafili.Teraz mają większe pole manewru. .

Ludzi dużo bo kiedyś mało kto miał pliki serverowe i popyt na grę był większy.

Na czystych plikach na 100% nikt by Ci nie zagrał ^^

Opublikowano

@up no tak lepiej 1000 serwerow cienkich z ratami po 5k i pro eq wszedzie niz raty x200 jak na longjuyt2 i sam sie dorabiasz a idzie napewno bo co to za problem riba wydropic?ze spota masz pewnie ze 2-3

sygn.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...