Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Summoner Staf Vs Twinbla

^*KOKS*^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem gram na Nemesis Dekaron mam 200lvl 1 RB gram summone'rem zastanawiam się czy nie zacząć grać staff'em ;^^

Który lepszy do pvp nie bije wogóle hitami same skille . I jaki bulid na privie dla tej klasy proszę o odpowiedż będzą 5 i ++++++++++ ;)

bez yt.

Opublikowano

Build normalny. Powiem ci tak, to zależy jaką broń masz lepszą. Na privach, jeżeli potrafisz lepiej grać staffem, to nim wal, a jak lepiej ci twinkiem, to nim. Nie ma ograniczeń. Ja polecam staffa, już po RB się łatwo nawala :) Ja mam hybryde cool.gif

Twinek build: Mniej więcej porówno str i hp, mana pod broń, rób tak aby była spora różnica między hp ,a str (więcej str)

Staff build: Możesz dać troszeczkę w str, nawalasz bardzo dużo w w mane (2/3 pkt), a 1/3 pkt dajesz w heal.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Jak Server Z rebornami to koniecznie staff masz o wiele wiekszy dmg :P twinki [polecam raczej na takich servach jak elitedekaron ;)

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

Serwer posiada rebithy chodzi mi o to czy więcej uderze ze skila stafem czy twinblade ? I w co dawać najwięcej w SPR?

Skille już sobie ogarne ;)

Obecnie mam Twin blade 2 RB i full w STR troszke w HP reszta pod broń bije po 20-30k ze skilla ... Czy stafem dam rade więcej uderzyć ? Seta full sobie załatwie chodzi tylko czy więcej ze skili uderzę TwinBlade czy Staffem ? A jak stafem to jak rozdać wtedy status ?

bez yt.

Uczeń
Opublikowano

tez gram na nemesisie. Mam SUMMONERA full rb. Sumka mam na twiny. Sa o niebo lepsze niz staff. Kolega wyzej sie troche pomylil. Duzy dmg ma INCAR MAGICIAN. Sumek na staffa niestety nie ma tak wielkiego dmg jak mag.

Dla porównania INCAR MAG 4 rb 250 lvl ze staffem na 230 lvl bije za 220 tys.

SUMEK 4rb 250 lvl ze staffem na 230 lvl bije za 75 tys. (chodz to i tak jest zadko spotykane) Na pvp bije do 30 tys ale częściej 20k

SUMEK 4rb 250 lvl z mieczem na 230 lvl bije do 95 tys i jest duzo lepszy na pvp. Na pvp bije mniej wiecej 35 tys

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...