Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskoteka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dla Was wielką prośbę znacie jakieś fajne wolne piosenki ale angielskie bo gram na dyskotece i jakbyście mogli mi podać jakieś piosenki wolne byłbym bardzo wdzięczny.Były by one umieszczone między elektro/haus ( haus haus wolna ładne przejście i haus).Oczywiście dam + za pomoc.

Opublikowano

Guns N' Roses - November Rain albo Stairway to Heaven od Led Zeppelin, ale chyba ballady rockowe na dyskotece nie przejdą?

A tak na serio to poszukaj czegoś z trance'u(Rank 1 - L.E.D, Velvetine - Safe Rank 1 Remix - ostatnio słucham, są wolniejsze, w drugiej dużo vocalu. Jeszcze zależy do czego ta "wolna" piosenka ma być?) , dużo jest takich piosenek, a po za tym Trance>House, Electro etc.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Tylko, że trance jest bardziej wolny, a on potrzebuje wolnej piosenki.

Armin van Buuren - Rain(...Raaainnn, in the raaaain...), albo Imagine(super wstawka gitarowa).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Tylko, że trance jest bardziej wolny, a on potrzebuje wolnej piosenki.

Armin van Buuren - Rain(...Raaainnn, in the raaaain...), albo Imagine(super wstawka gitarowa).

Potrzebuje wolnej, czyli do przytulania.

A trance taki nie jest napewno.

Może takie coś:

Within Temptation - Utopia (feat. Chris Jones)

Kelly Rowland- Comander (Rico Love Remix feat Nelly)

Me gusta.

Opublikowano

Co to za dyskoteka?? bo grałem już w wielu klubach, szczególnie w te wakacje i możemy zrobić pojedynek za konsoletą niszcząc publikę ;)

2006-2010

Opublikowano

Szkolna 3 gimnazjum.Dzięki za pomoc oczywiście jak obiecałem i tak zrobie i plusy polecą.Oczywiście chętnie przyjme wasze nowe propozycje.

Opublikowano

Ja takie nuty uwielbiam ale nie mogę patrzeć tylko na siebie.Bardzo fajne nutki ale szukam coś dla tańca facet z laską jakieś romantyczne najlepiej angielskie bo łatwiej przejścia zrobić.A z tych piosenek skorzystam na pewno.Dzięki wielkie.Jeśli ktoś jeszcze zna proszę niech napiszę