Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś Nie Tak...

MatiYo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

gram od jakiegoś czasu w grę warrock. w wakacje zrobiłem sobie przerwę w graniu. Po 3 mies. chciałem dalej grać i co się stało to bardzo dziwne....

sytuacja nr a) wchodzę w grę WarRock nie moge się zalogować do gry oO ale to czasami...

sytuacja nr2) wchodzę do gry lecz nikogo nie widzę oO mam ping 0 albo 999 oO a wchodze w roomy gdzie sa zielone oO troche dziwne

słyszałem żeby przeinstalować wr lecz nic mi to nie dało szukałem pomocy na stronie głównej wszystkie opcje wypróbowałem też nic słyszałem że mam słabego neta ale w testach wychodzi mi że chodzi na full obrotach wymagania sprzętowe są dobre....

i teraz nasuwa się pytanie o co chodzi może Wy wiecie jeżeli tak proszę was o pomoc!!!

Opublikowano

WITAM

gram od jakiegoś czasu w grę warrock. w wakacje zrobiłem sobie przerwę w graniu. Po 3 mies. chciałem dalej grać i co się stało to bardzo dziwne....

sytuacja nr a) wchodzę w grę WarRock nie moge się zalogować do gry oO ale to czasami...

sytuacja nr2) wchodzę do gry lecz nikogo nie widzę oO mam ping 0 albo 999 oO a wchodze w roomy gdzie sa zielone oO troche dziwne

słyszałem żeby przeinstalować wr lecz nic mi to nie dało szukałem pomocy na stronie głównej wszystkie opcje wypróbowałem też nic słyszałem że mam słabego neta ale w testach wychodzi mi że chodzi na full obrotach wymagania sprzętowe są dobre....

i teraz nasuwa się pytanie o co chodzi może Wy wiecie jeżeli tak proszę was o pomoc!!!

reinstal próbowałeś?

Opublikowano

reinstal próbowałem i nic kompa ze 3 razy skanowałem też nic all jak włączam jak wchodzę mam wyłączone gg skype itp.... to jest pojebane poprostu... szkoda mi poprostu konta z riatem 1,54 ;/ a z resztą mam ochote pograć

Opublikowano

Weż spróbuj tak:

1wejdż tam c:\Program Files\GamersFirst\War Rock (albo tam gdzie ty ja zainstalowales)

2otwórz plik "version" za pomocą notatnika

3pojawi sie ci cos takiego:

Format = 0

Launcher = 17

Updater = 33

Client = 36

Sub = 4

Option = 0

[/PATCH INFOMATION]

4Te cyfry mogą byc inne

5Zmień Updater i Client na jedną wartosc niżej (oba)

6 U mnie wyglądało by to tak :

Format = 0

Launcher = 17

Updater = 32

Client = 35

Sub = 4

Option = 0

Pomogłem daj Lubie to

Opublikowano

wiesz może i masz racje ale nie otworze tego pliku wogule bo u mnie jest zapisany jako "cfg" ;/ wiec nie da sie go otworzyć ;/

Opublikowano

no dobra to coś pomogło ale teraz kiedy wchodze w rooma przez pierwsze kilka sek jest normalnie ale pozniej znowu nikogo nie widze uspokił mi sie ping mam normalny ale co jest ze nikogo nie widze ???? ktoś jeszcze ma propozycje??

warned

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...