Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Arcania: Gothic 4 Błąd

Mizard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiedz tak przed chwilą zainstalowałem G4 i no działał przed chwileczką ale zmieniłem rodziaj grafiki na medium i się pokazał taki błąd :

screenshot2010092417110.jpg

- Robiłem re-instal G4 ale i tak nic nie pomogło bo pliki też zostały zainstalowane jakieś w WINDOWS/ i nie wiem co zrobić pomuszcie to dam link do G4 DEMO jak ktoś by chciał !

Opublikowano

czy napewno masz dobry sprzęt tu masz wymaganie gothic 4 arcania:

System operacyjny: Microsoft Windows XP / Vista / Windows 7

Procesor: Intel Core I7 3 GHz / AMD Phenom II x4 3 GHz

Pamięć: 4 GB RAM

Karta grafiki: GeForce GTX 295 lub lepsza

Twardy dysk: 9 GB HDD

Wymagania z cdaction.pl

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

O mamciu.

Prawym PM naciśnij na Mój komputer Właściwości i tam masz system.

Wiedz tak przed chwilą zainstalowałem G4 i no działał przed chwileczką ale zmieniłem rodziaj grafiki na medium i się pokazał taki błąd :

Tak więc to nie może być wina wymagań jeśli gra była uruchomina i działała jak należy.

Me gusta.

Opublikowano

Przy instalacji zaznacz wszystko dodatkowe komponenty (VCRedist, DirectX oraz PhysX)

Przeinstaluj sterowniki płyty głównej i swojej karty graficznej i zainstaluj nowe bilbioteki WMP (zalecane WMP 9.5)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, mam ten sam problem co kolega. Hmm nie mam pojęcia przez co to może być, zainstalowałem najnowsze sterowniki karty graficznej i dalej kupa. Dodam jeszcze że miałem wcześniej już tą grę tylko że w języku rosyjskim i działała dopiero gdy ściągnąłem wersje polską o22y to pojawił się ten problem, z góry dzięki za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...