Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Czy ktoś by mógł mi zrobić taką prostą grę , polegającą na tym że komputer bierze dowolną liczbe od 1 do 100 a my mamy ją odgadnąć i mamy 10 prób ^^. I jak można to potem te linijki potrzebne do kodowania . Praca od liceum ^^. Oddam limit + na 10 dni :P

65994253024037513199.png

nie wolno mieć odnośników w sygnie do yt

Opublikowano

Za plusy pracują tylko świrusy :> Jeżeli masz coś ciekawszego do zaoferowania to czekam, chociaż to w sumie 5 minut roboty. Nie napisałeś też w jakim to ma być języku. Sprecyzuj to może komuś się zechce.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

A no właśnie, tylko że on nie chce się uczyć' ;d. A jak czegoś się nie chce zrobić samemu to trzeba za to zapłacić lub znaleźć debila który zrobi to za darmo.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

@up

ale w jakim języku to ma być

tylko trochę to jest śmieszne szczerze mówiąc, przyznaję się, mam 11 lat, a c# mam całe i to w jednym małym palcu...

ALE ŻEBY TAKIE PROSTE PRACE W LICEUM MIEĆ TO JEST... Śmieszne.

jeżeli to ma być w C# to ci napiszę za free

edit:

To jest ukryta treść, proszę

ten kod nie działa, bo się zatrzymałem na pisaniu case'a 2, bo gdy wpisuję !=Liczba_do_trafienia, TO MI ERROR WYWALA.

Opublikowano

Nie lubie jeździć bo ludziach którzy chcą się uczyć i coś potrafią, ale za ", a c# mam całe i to w jednym małym palcu..." + "ten kod nie działa, bo się zatrzymałem na pisaniu case'a 2, bo gdy wpisuję !=Liczba_do_trafienia, TO MI ERROR WYWALA. " należy się wpierdol :D Nie ma co się chwalić, bo znajdzie się ktoś kto cię zagnie i później będzie ci głupio.

Opublikowano

Ja mam krótszy kod w C++ niż Osama - "gratuluję" mu dorabiania "ficzerów" na siłę - po kij bipanie?

#include <iostream>

#include <cstdlib>

using namespace std;

int main()

{

srand(time(NULL));

int liczba = (rand() % 100) + 1;

cout<<"zganij liczbe od 1 do 100, masz 10 prob:\n";

int zgadnieta, proby=10;

for(; proby>0; proby--)

{

cin>>zgadnieta;

if(zgadnieta==liczba)

{

cout<<"Brawo, wygrales!\n";

break;

}

else

{

cout<<"Zle. zostalo ci "<<proby-1<<" prob:\n";

}

}

if(proby==0)cout<<"Przegrales!";

cin.sync(); //Te 2 instrukcje sa

cin.get(); //zamiast system("PAUSE").

return 0;

}

PROGRAM NAPISAŁEM TYLKO I WYŁĄCZNIE Z NUDÓW. AUTOROWI TEMATU MÓWIĘ - PRZYMYŚL SOBIE PROGRAMOWANIE CHŁOPIE SKORO NIE UMIESZ ZROBIĆ NAWET TAKIEGO SHITU...

Opublikowano

#include <iostream.h>

main()

{

cout << "Moj tekst ."

}

a czy moge to wrzucic na poczatku ?

65994253024037513199.png

nie wolno mieć odnośników w sygnie do yt

Opublikowano

A czy możesz to sprawdzić? To jakaś prowokacja?

Opublikowano

przecież możesz bez żadnego problemu bawić się z tym kodem;p jak coś to masz kopie zapasową i możesz ją przywrócić:D taka gierka była do zrobienie w kursie "od zera do gier kodera:

eh...

Opublikowano

Na tym polega nauka że jak coś schrzanisz to potem nie popełnisz tego błędu znowu ;]

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Psycho bardzo dobrze napisał ;] Więc zapisz sobie ten kod w jakimś pliku, skopiuj i edytuj do woli. Nawet nie musisz robić kopi, bo przecież cały czas masz go tutaj, w temacie.

Opublikowano
tylko trochę to jest śmieszne szczerze mówiąc, przyznaję się, mam 11 lat, a c# mam całe i to w jednym małym palcu...

Dobry jesteś. Człowieku pomyśl zanim coś napiszesz.

• Dodaj nową pozycję...