Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Dobrze Ustawic Em2 Na Maly Lvl

RusherTub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jest to mój 1 tut na tym forum

Tut wytłumaczy jak ustawić em2 na mały lvl bo potem dziwicie się ze dedacie ciągle itp

(A)1. lvl 1-10 ustawiamy żeby przyciągał potworki w m1 na maxa (chyba ze ktoś nie chce na małym lvl bo dednie itp to mniej)

2. W miksturkach ustawiamy 65% na czerwone i 30% na niebieskie.

3. W zaopatrzenie dajemy żeby nie sprzedawał itemów z bonami (bo sprzeda np naszyjnik 2k pz itp)

4. Ustawiamy żeby sprzedawał jak ktoś woli to wszystko bez bonów (ja zostawiam itemy od 20 lvl bo można je sprzedać drożej bo nie kupisz u handlarza i przydają się na zapsy)

5. /edit dajemy wszystkie czary ( dla bodego bez 3stronnego bo w moblocku nie trafia z tego)

(B)1. 10-25 lvl na niskim poziomie gdzie jest jeszcze nie dużo obrony ustawiamy range 40 lub jak ktoś eq 8/9 to full spot (oczywiście na zapsach)

2. Tutaj można dać potowanie czerwonymi na 80% jak ktoś daje full wit niebieskie 30% zostaje tyle wystarczy

3. tutaj tak jak w (A)3.

4. Można zostawić lecz jak ktoś woli to można np sprzedawać itemy poniżej 16 poziomu

5. Zostało nam pick-up i na tym poziomie 10-25 ustawiamy żeby nie zbierał strzał (w tym wypadku bambusowych) Dla niekumatych (konfiguracja bota>zakładka Auto Pick-Up-a>arrows> zaznaczamy wszystkie strzały)

©1. 25-35 lvl Idziemy na dzikusy eq 4/5/6 na zwykle dziki sluga dziki zolnierz piechoty silny dziki piechur jednym slowem wszystki moby oprocz: (jak-to,tu-su,gu-roung,pho-hwan) Jak mamy obrone 190-300 (eq 7/8/9)

to dajemy full spot czyli range 100 ustawiamy tu już obowiązkowo poty na 80% niebieskie na 50%.

2. Tu tak jak w (A) 3. żeby nie sprzedawał itemów z bonami.

3. Tutaj dajemy by sprzedawał wszystko bez bonów można dać by nie sprzedawał ebonow itp

4. W Autopick up dajemy tak jak w (B)5. Nie zbiera strzał :)

(D)1. 35-40 lvl (domyślnie idziemy na easymob yongbi czyli na skorpiony i słabe pająki) Tutaj w zależności od eq 4/5 dajemy range 50 bo tyle da rade. eq 7/8/9 full spota można.

2. Potowanie 80% niebieskie 60%

3. Tradycyjnie tutaj tak jak w (A)3.

4. Nie wiem czy idzie do m2 i sprzedaje ale jak tak to bez bonów wszystko

5. Ustawiamy żeby nie zbierał oczów pająka ogonów skorpiona (jak ktoś chce po nocy zostaje tego po 100-200)

To by było na tyle proszę o dobre komentarze bo się napracowałem.

Coś źle to pisać naprawie.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Pomocnik
Opublikowano

fajne fajne przydało się na dropka dzięki +

NFS World : 50lvl lexus LFA
Ghost Recon Online : Recon 21 lvl

Opublikowano

5. Ustawiamy żeby nie zbierał oczów pająka ogonów skorpiona (jak ktoś chce po nocy zostaje tego po 400-500)

Pozdro żebyś 500 tego uzbierał. I warto zbierać bo troche są warte.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

To jest dla początkujących grę w metina najbardziej chyba to do s25

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

tiger5000 grasz na yt2 game? chyba cie widzialem :D (CO DO PRIVOW - POLECAM DINAMIK MT2, BARDZO FAJNI GMowie SZYBKO EXP [ easy priv ])

a co do tego tut-a - spoko, ale jak masz dmg hacka (np. takiego od andrzejt17) to zalatwia cala sprawe, chodzi o to tylko, zeby szybciej zadawac ciosy niz moby co nie jest trudne :) Sam tak nie probowalem ale zachecam do sprobowania.

I jedna rada dla was - jak chcecie pozniej grac ta postacia ktora expicie na bocie, nie nazywajcie jej w sposob SJJDKHNjusdhjfGakjgk itp. jak noobek zobaczy goscia z normalna nazwa, ktory z daleka rozwala mooby, uzna ze to lagi. Takie samo wytlumaczenie mozna podac przy odwolaniu od bana :) Juz tak wkrecilem kilku kolesi :P

"Za każdym razem, kiedy napiszesz głupi post, dasz komuś minusa bez sensu, umiera jeden kotek... Pomóż mi ratować kotki..."

Zbieram plusiki. 4fun.

Fc+Barcelona+logo.jpg

Opublikowano

te ogony skorpiona to watpie by ktos nie chcial tego zbierac , jest to troche warte i potrzebne do ulepszania helmow na 21lvl na +6

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

Hehe TuT fajny tylko szkoda że już jutro Em2 od 19:00 będzie płatny... ale za tuta masz + :rolleyes:

Już od dziś jest płatny...Poszukaj na forum : )

Opublikowano

Hahaha ja jade na em2 teraz jest juz 15h po tym platnym pozdro. :)

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tut może i fajny ale bardzo indywidualny - ja używam tych samych ustawień dla wszystkich postaci od 1-60lvl. Wszystko zależy jakie masz eq.

Moja konfiguracja bez zbędnego bawienia się. Raz a porządnie.

Skile - Używam dropów mentali - więc w skilach zaznaczam tylko Silne Ciało

Atakowanie mobów - 100%

Exp na gildie - jak kto chce

Poruszanie się na max.

Czerwone poty - 90% jak tylko zaczynasz dedać ładuje potke - jest czas na regenerację

Nieb - 30% - bez znaczenia

RESTART - koniecznie w miescie - w drodze powrotnej do punktu dednięcia z miasta - odnawia się silne ciało

Zaopatrzenie:

Kupuj czerwone poty - niebieskich nie tzreba bo na sile sie samo regeneruje

ITEMY:

SELL < 4

SELL < 61 LVL

NIe spzredawaj z bonusami

Czasem dodam jakies wyjątki w filtrze

Zasięg w zależnosci od spota - ale taki by nie biegała postać po terenach normalnie niedostępnych.

Proste i skuteczne !!

Kolejny post godny TUTa :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...