Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo chcialem sie zapytac czy da sie jakos zrobic zeby bot właczał noise przed odpaleniem konia ?

bo taki wizz/bard jak zajedzie na spota full bez noise to troszk nie ciekawie ^^

prosze o odpowiedzi ^^

Opublikowano

Noise załącza jak dojeżdża do spota. Jakbyś chciał żeby włączał to musisz wyłączyć odpalanie konia to jak opuści miasto to załączy.

Opublikowano

wchodzisz do folderu z botem>folder ts>wchodzisz do pliczku z twoim miastem i przed stable masterem wpisujesz takie koordy aby bot wyszedl z miasta i wtedy jak on wychodzi z miasta zalacza wszystkie buffy, i potem walisz takie koordy aby wrocil do stable keepera-proste

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

Noise załącza jak dojeżdża do spota. Jakbyś chciał żeby włączał to musisz wyłączyć odpalanie konia to jak opuści miasto to załączy.

to wiem . ale no jak to z wizz/bardem . jak na drodze na spota spotka mnie jakis giant i sie uczepi to lezy i kwiczy xD

czyli nie da sie zrobic zebys odpalał speeda i nosie i potem konia tak ? bo to chcialem głownie usłyszec :P

Opublikowano

przecierz napisalem ci jak to zrobic..........po za tym noise nei blokuje atakow od gianta/championa.............

naucz sie czytac ze zrozumieniem :

czy ja powiedzialem ze nosie broni przed championami i giantami ? nie ?

ty wgl rozumiesz co ja napisalem ?

pytam sie czy da sie odpalic noise przed wsiasciem na konia czy da sie tak ustawic bota....

aaahhhh sry sry nie widzialem twojego posta ... sprobuje

no papasmerf piąteczka dla ciebie ^^