Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, gdy zaloguje się do gry czy to przez loadera czy też przez launchera, gdy pojawia się postać to momentalnie wylacza sie gra. Uzywam oryginalnych plikow, gre mam na partycji systemowej, mam zasrane W7, net frame 4.0, biblioteki c++ poinstalowane, uruchamialem jako administrator i z kazda mozliwa zgodnoscia. Moze mial ktos taki problem ? Aha, gdy sro_clietn sie wylaczy to wyskakuje blad, ze apliakcja musi zostac zamknieta z powodu bledu i mam opcje, zakoncz program.

Opublikowano

Heh, no to mamy odpowiedź, po zalogowaniu on ciągle wciska enter i na zszc właśnie się, tak dzieje, że wyłącza tak jakby silka.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Jednak nie, ponieważ jak włączam bez autoentera również mi się samo wyłącza nie mam zielonego pojęcia czemu.

Ja rowniez nie uzywam zadnych takich programow, najczesciej klade cos na entera i czekam. Uzywam tlyko sr proxy, bota i SRO-DB Bot: ZSZC Loader

Opublikowano

ja używan SRO WIN MOD i mialem tajki sam problem okazało sie że po prostu mialem 100% uzycia procesora za duzo programów uzywałem na raz i dlatego.

NICK : 2PAC

Server : EliteSro 4

LVL:44

Gildia:Dupczyki

Serdecznie zapraszam do Gildi

Opublikowano

EJ NO POMOŻECIE CZY NIE JEJU STRASZNIE POMOCNE TE FORUM NA ODP TRZEBA CZEKAC Z 1, 2 DNI A TA ODPOWIEDZ I TAK NIC NIE DAJE! OMG! TAK TRUDNO CHOCIAŻ POMÓC -,-

Opublikowano

Po paru zalogowaniach powinno przejść samo też mam taki błąd przez 3 do 5 zalogowań czasami na Water nie przeszkadza mi to za bardzo gorzej mają Ci co na Fire grają ale jak to rozwiązać nie mam pojęcia xD

@UP

Jak się forum nie podoba nikt Cie tu nie trzyma czyli na razie, dzięki, cześć... Nie pomyślałeś, że najprawdopodobniej nikt nie wie jak rozwiązać ten problem

Opublikowano

EJ NO POMOŻECIE CZY NIE JEJU STRASZNIE POMOCNE TE FORUM NA ODP TRZEBA CZEKAC Z 1, 2 DNI A TA ODPOWIEDZ I TAK NIC NIE DAJE! OMG! TAK TRUDNO CHOCIAŻ POMÓC -,-

Tak trudno zrozumieć że te 1.2 dni braku odpowiedzi świadczą o tym, że nikt nie wie jak Ci pomóc? I może że ktoś stara Ci się pomóc lecz nieskutecznie, to Ty nawet tego nie docenisz... Tylko op***dalasz jak Ci się podoba.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...