Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Grzybki - Co i jak?

XKosiKredki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim !

Na pewno zastanawialiście się nad grzybami grzybekr.png, czy kupić, lub co z nimi zrobić. Jak każdy chyba wie grzybkigrzybekr.png są dodatkową walutą oprócz oczywiście złota zloto.png .

Można za nie kupować tak zwane "browary" w karczmie, które dodają tobie dodatkową awanturniczość, czyli można zrobić więcej questów. A jeżeli więcej questów, to będzie więcej doświadczenia :)

awanturnicznosc.png

Dzięki nim, możemy zmieniać towary u handlarzy, i wtedy wyskakują nam nowe rzeczy do kupienia.

handlarz.png

Lepsze i mocniejsze rzeczy u handlarzy kosztują więcej złota zloto.png oraz kilku grzybkówgrzybekr.png

itemek.png

Grzyby grzybekr.png także są potrzebne do rozbudowy gidli, od 25 lv, każdego budynku trzeba już wpłacać grzyby grzybekr.png.

gidlia.png

Grzybami grzybekr.png posługujemy się także jeżeli chcemy kupić lepszego zwierzaka w stajni, głównie zwierzaki, za które chcą grzyby grzybekr.png, są one o wiele lepsze niż zwykłe, i maja dodatkowe bonusy.

stajenny.png

W karczmie siedzi pan który zajmuję się hazardem, u niego także można grać o grzybkigrzybekr.png, np wystawiasz 2 grzybkigrzybekr.png, i jeżeli trafisz na dobry kubeczek z czerwoną kulką, wygrywasz 4

grzybygrzybekr.png, jeżeli zła.... tracisz 2 grzybygrzybekr.png.

hazardl.png

Aby zakupić grzybygrzybekr.png, wystarczy wejść w zakładkę grzybiarz.png i właśnie tam wybieramy nasz sposób zakupu grzybkówgrzybekr.png.

mushrooms.jpg

TUTORIAL W 100 % ZROBIONY PRZEZ MNIE !!! MOJE OBRAZKI I MÓJ TEKST !!! POZWALAM NA KOPIOWANIE GO NA INNE FORA ORAZ STRONY INTERNETOWE ALE Z PODPISEM AUTORA !!!

I jeżeli można to bardzo proszę o zdjęcie 10 % :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To zależy :D

itemki potrafią kosztować o wiele więcej grzybów :D np 15 itp.Moim zdaniem nie warto jest na nie wydawać ! Lepsze są te z lochów ! Pzdr

Legenda
Opublikowano

Nie napisałeś że grzyby można zyskać z misji i jeżeli atakujemy kogoś kto ma dużo grzybków również możemy zdobyć grzybka.

Opublikowano

Nie napisałeś że grzyby można zyskać z misji i jeżeli atakujemy kogoś kto ma dużo grzybków również możemy zdobyć grzybka.

Prawdopodobieństwo na to że zdobędziemy grzybka od kogoś kto ma ich więcej jest bardzo małe wręcz że tak powiem niedostępne trafi się On bardzo rzadko ale nie od osoby która ma ich dużo.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Legenda
Opublikowano

Prawdopodobieństwo na to że zdobędziemy grzybka od kogoś kto ma ich więcej jest bardzo małe wręcz że tak powiem niedostępne trafi się On bardzo rzadko ale nie od osoby która ma ich dużo.

Ja kiedys straciłem grzyba bo mnie zaatakował gracz równy poziomem i stracilem co prawda jeden ale stracilem wiec czasem sie traci.

Opublikowano

fajny poradnik :D a do awanturności (przynajmniej mi) bardzo się przydają :P|

PS. Admin:ale sie czepiasz :P i dostalem za to 10% ? ^^ ze post nic nie wnosi do tematu ? to prosze popatrz na Metin2 ile tam SPAMU :P

The-West-728x90_pl_PL.jpg
Opublikowano

Fajny ale zbędny każdy jak dłużej pogra będzie wiedział na własnym doświadczeniu ale + leci za przejżystość

99% idiotów czyta ten opis z ręką

na myszce xD już nie zdejmuj ZA PÓŹNO ^^

Opublikowano

No i napisałeś takie coś o czym każdy wie żadna w tym tajemnia.Prawie w każdej grze via www są takie "dodatki" (tak jak w metku SM). Sensu abyto pisać nie widzę.

7145.png94501195.jpg

7403.jpg19247550.jpg

No nie daj sie prosić , otwórz spojlerek <dirty>

goracalaska.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...