Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Granaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka... gralem kiedys w cf, wczoraj wrocilem do gry i mam pytanko... jak uzywac dwoch granatow? mam dodatkowy slot i w jednym normalnego granata, w drugim Flash-a i nie mam pojecia jak wyciagnac flash-a podczas rozgrywki, dla niektorych jest to noobowskie pytanie lecz to dla mnie wazne... z góry dziekuje ;)

Daje + lub - jak kto woli :P

2avatarma_wqsshp.jpg
Opublikowano

wyjmujesz flasha zakladasz granata;)? +

ZSZC WATER:

Xandir lv 91 5:1 Int Bow Cold Light Postac na sell pisac na pm lub gg 5865600

Opublikowano

wyjmujesz flasha zakladasz granata;)? +

Czy ty mnie rozumiesz? Ja mam dwa sloty.... mam flasha i granata wlozonego... i ja chce podczas jednej rozgrywki najpierw wyrzucić flasha pozniej granata... tak jak np w CS 1.6

2avatarma_wqsshp.jpg
Opublikowano

3 Granatow mozesz uzywac na S&D. Jesli masz wykupiony slot na 3granats.

I wtedy w Storage wchodzisz i wkladasz 3 granaty do 1 bagu

I wtedy poprostu kolkiem na myszce zmieniasz granaty ;]

Chyba o to Ci chodzilo ?!

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano

btw sory ale nie moglem sie powstrzymac

@up po co sie udzielasz jeszcze? Juz to zostalo wytlumaczone i autor napisal wyraznie ze temat do zamknięcia :| Więc nie rozumiem Twojego toku myslenia. Nabijanie postow ? <_<

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano

btw sory ale nie moglem sie powstrzymac

@up po co sie udzielasz jeszcze? Juz to zostalo wytlumaczone i autor napisal wyraznie ze temat do zamknięcia :| Więc nie rozumiem Twojego toku myslenia. Nabijanie postow ? <_<

Napisał tutaj ktoś pełną odpowiedź ? Napisałem nie prawdę ? Odpowiedzi tutaj sugerują, że można w trybie S&D a w pozostałych nie można, autor prosił o zamknięcie tematu, bo przyjął, że jest do końca poinformowany, a prawidłowa odpowiedz to: w trybie S&D oraz GM można w pozostałych nie można, teraz już rozumiesz mój sposób rozumowania ?

Opublikowano

ja pierdole... jak temat do zamkniecia to do zamkniecia poco jeszcze piszecie... a tak wogule to lubie takich ludzi jak wy bo se posty nabijam dzieki wam tak jak ten powyzej co napisal 2x niepotrzebne wytlumaczenie :P

Jeśli umiem to pomogę jeśli nie umiem to nie pcham się na siłę

Już mi nie zależy na +