Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szablon Strony Warrock

ZiH

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Witam wszytkich. Mam taką sprawę do was. Poszukuje szablonów stron warrocka. Najlepiej chciałbym szablon strony reklama RMCF1902 Plik indeź zrobiłem ale prakuje mi do niej pliku style.css w nim znajduje się cała grafika strony np. tło itp. Gdybyście mogli napisać gdzie mam wejść żeby pobrać ten plik z ich strony albo gdyby ktoś mógł go napisać będę bardzo, bardzo wdzięczny. Pozdrawiam :mellow:

Pomogłem ? kliknij na +

1248991649.gif

Opublikowano

A po co ci ten szablon?W jakim celu go użyjesz?

65339939328376711656.png

//nie umieszczamy gifow w sygnach

Pomocnik
Opublikowano

Powiem ci tyle z kumplem chcemy zrobić sobie strone o takim wyglądzie bo chcemy zrobić sobie taką grupkę z okolicy że będziemy sobie razem grać. na stronie byśmy sobie pisali akualności, spodkania darmowe promocody itp. Ja nie chce jej rekllamować ta strona chiałbym żeby była tylko do użytku moich kolegów. Pozdrawiam

Pomogłem ? kliknij na +

1248991649.gif

Opublikowano

Powiem ci tyle z kumplem chcemy zrobić sobie strone o takim wyglądzie bo chcemy zrobić sobie taką grupkę z okolicy że będziemy sobie razem grać. na stronie byśmy sobie pisali akualności, spodkania darmowe promocody itp. Ja nie chce jej rekllamować ta strona chiałbym żeby była tylko do użytku moich kolegów. Pozdrawiam

Wątpie że tylko po to...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...