Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odzyskać odpowiedzi?

Doom_Radexpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisz ticketa do k2 z prośbą o przypomnienie Ci odpowiedzi na pytania. Ale musisz podać np: kod jakiegoś promocoda czy kod premki który na tym koncie aktywowałeś bo inaczej ci nie uwierzą.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Jesli dobrze zrozumialem to on zna haslo ale odpowiedzi nie i probuje sie dowiedziec czy mozna te odpowiedzi jakos przypomniec. Wg mnie to raczej nie za bardzo. A na nastepny raz se gdzies zapisuj ;P

Qzniar.gif

qzniar.png

Opublikowano
Napisz ticketa do k2 z prośbą o przypomnienie Ci odpowiedzi na pytania. Ale musisz podać np: kod jakiegoś promocoda czy kod premki który na tym koncie aktywowałeś bo inaczej ci nie uwierzą.

a mozesz podac przykladowego ticketa ? kod znam do golda ale angielskeigo nie zabardzo :>

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Specjalista
Opublikowano

@up zara ci napisze kiedyś mnie za hacka zbanowali napisałem i po 2h odbanowali ^^ (free user byłem)

Dear K2 Please remind me my response to my account (nazwa konta) on E-mail address given in registation. As proof that I am the owner of this account, I put the following Promo Code used to account

(promo Code)

xxxx-xxxx--xxxx

(nazwa Accounta , nick albo id)

@close plax (każdy post pod moim nie wnoszący nic nowego do tematu będzie uznany za spam) pyt dot. ticketa pisać na gg

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

• Dodaj nową pozycję...