Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Połączenie Z Serwerem Prywatnym...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż do wystartowania mojego serwera prywatnego brakuje pliczku , który połączy mnie z serwerem..

Dlaczego ? Przecież są spolszczenia , launchery mod KameR'a itd.. Już odpowiadam.

Spolszczenie - Najłatwiejsze rozwiązanie problemu , lecz gdy się przez nie łącze to niestety mam 3x ... w miejscu Channelu :(

Launcher - Cóż to za drobnostka , należy wkleić do chińskiego clienta np. ZzYt2 Itp. Nie mam chińskiego clienta , a nie mogę ściągnąć bo

net mi nie pozwala (Transfery) a na doładowanie tranferu np. z 1024Mb (1Gb) nie mam funduszy :(

Mod KameR'a - Wystarczy tylko ładnie zedytować serverinfo.py :) lecz nawet gdy generuje gen. multilaunchera od KameR'a są ... x3 kropki.

We wszystkich rozwiązaniach podaje IP hamachi normal bez końcówki .100 ponieważ to OSS i koncówka .100 jest dla graczy którzy chcą zagrać , nie dla mnie

(GM)...

Proszę o pomoc :(

Serwer działa bo miałem 6x Network Unchearble i na końcu jakieś texty no...z 3-4 linijki..

Chcę stworzyć OSS'a ponieważ mam na myśli plan , aby pomóc trochę moją osobą na MPC (Dodatkowe bronie , modyfikacja clienta , new komendy , testy plików z MPC (Wierzchowce itp.) itd.

Chcę również oprócz tego pobawić się w GM'a noi podkręcić serwerek i ,,Może" zapuścić serwer na dedyka w domu ... Konfiguracje podam za chwilę...noi...noi to na tylę.

Proszę o zlitowanie i pomoc oraz szybką odpowiedź wedle możliwości :mellow:

Dziękuje.

Pozdrawiam Dhil.

Jeszcze raz dziękuje :mellow:

Konfiguracja dedyka : (Domowy , w prawdzie piszę z laptopa mojej siorki , za co jej serdecznie dziękuje :)<3 noi hmm...

Konfiguracja :

Procesor : AMD Phenom II X4 955 Black Edit

Ram : Geil 4GB (2x2GB) 1333MHz CL9 Value

Niewiem czy dobrze przepisałem z Everesta ale sprawdzałem na Allegro noi wszystko chyba dobrze :)

Jeszcze coś ? Mogę podać ale to jutro , bo nie ide do szkoły ponieważ chyba będę chory.... All przepraszam za powyższe prawdopodobne błedy ort. itd. bo mam gorączke.. i

kręci mi się w bani trochę....

Dziękuje. :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano
We wszystkich rozwiązaniach podaje IP hamachi normal bez końcówki .100 ponieważ to OSS i koncówka .100 jest dla graczy którzy chcą zagrać , nie dla mnie

(GM)...

I tu problem ;) .100 jest tylko dla ga serwera, zwykła jest dla innych :x

Poza tym co z tego, że 3 kropki? W ogóle próbowałeś się połączyć? o.O Jak nie to po starcie serwera odczekaj kilka minut i dopiero spróbuj się zalogować...

1280314365-U1.png

Opublikowano

Ok , niby all dobrze ale...

Mój serverinfo.py :

To jest ukryta treść, proszę

Jeżeli złe , proszę o zedytowanie , ale mam 6x Network Uncherable i próbuję wbić

i nie mogę :(

Czekałem kilka minut , dokładnie pół godz. po 6x NU

Jeżeli ma ktoś Launcher'a działającego na Polskim Clienci'e 2010 proszę o upload ;)

Wynagrodzę +'ikami :P

@Edit

Edytowałem post , ponieważ tamten był bezsensowny :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...