Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Connection Refused Podczas Stawiania Servera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Robiłem już kiedyś własny server na hamachi i chciałem spróbować jeszcze raz, ale tym razem coś nie wyszło. Korzystałem z poradnika BaSicPl i wszystkich zawartych tam downloadów. Podczas, kiedy we freebsd wpisuje ./start, czekając na błędy operation timed out, wyskakuje mnóstwo connect: connection refused. Co mogę robić źle? Proszę o konkretne podpowiedzi. Będą plusy, bądź minusy :)

Win, lose or tie, Arsenal till I die

Opublikowano

Wejdź do Navicata w zakładkę player ,kliknij ctrl+a--->repair tables-->i wybierz albo rozszerzony albo szybki.

Czynność powtórz dwa razy i uruchom serwer.

Opublikowano

Wejdź do Navicata w zakładkę player ,kliknij ctrl+a--->repair tables-->i wybierz albo rozszerzony albo szybki.

Czynność powtórz dwa razy i uruchom serwer.

Przecież ja jeszcze nie doszedłem do Navicata i nic tam nie grzebałem. Ten błąd jest przy stawianiu servera pierwszy raz.

Opublikowano

Dobra widzę że trzeba od początku.

Więc zaczynajmy:

Gdy zalogujesz się do bazy wpisz:

To jest ukryta treść, proszę

Wejdź do Navicata i połącz się.

Wejdź w zakładkę player i zaznacz wszystko (ctrl+a),następnie kliknij repair tables i wybierz tryb szybki.

Czynność powtórz.

Jeżeli nic nie da zrób reinstall serwera,skoro było to pierwsze włączenie nic nie stracisz z serwera.

Opublikowano

Ty mi dajesz odpowiedź na to, jak ktoś pogrzebie w tabelkach i pojawia się connection refused. A ja mam problem przy pierwszym włączeniu servera, czyli punkt 25 z tuta BaSicaPl.

gdzy wyskoczą nam obojętnie jakie błedy networking , operation timed out klikamy pr.creen
Mi nie wyskakują operation timed out, tylko mnóstwo connect refused. Czy to ja jestem jakiś nieogar?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...