Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Odzyskać Ukradzione Konto ?

C.a

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Zaczynamy, przeczytajcie CAŁY tutorial przed wysłaniem ticketa. K2 niestety ale odbiera tickety tylko od premium także załatw sobie jakieś premium na 3dni.

Zanim zaczniemy, Musisz wyczyść komputer z całego "syfu", możesz mieć keylogera którego ci wysłali przez GG, Xfire lub przy ściąganiu czegokolwiek.

1. Sprawdzenie stanu konta, i stopień kradzieży

Grasz sobie pięknie ładnie, wylogujemy się, wchodzimy później y.. nie loguje mnie,

"co się stało?". Po tym jak jesteście pewni ze wasze hasło nie działa, musicie iść na www.gamersfirst.com i spróbować się tam zalogować waszym kontem z GamersFirst.

Najprawdopodobniej nie będzie działać, tutaj macie parę rozwiązań czy wchodzi czy nie:

Jeśli możecie wejść na G1...

1. Wybieracie wasze konto z Warrock`a

2. Sprawdzacie czy jest zalogowany. Jeśli jest, będzie trzeba poczekać aż się wyloguje. Pamiętajcie ze każdej nocy w czwartki serwery są wyłączane, także wtedy macie wasza szanse.

3. Jak się już wyloguje, możecie zmienić hasło. Wyświetli wam się, "Change Password", kliknijcie tam.

4. Pokaże wam się okienko w którym będzie chciało żebyście wpisali nowe hasło i sekretna odpowiedz która podawaliście przy logowaniu. Wypełnijcie wszystkie pola i jeśli nie pamiętacie odpowiedzi lub wyskakuje wam error, przejdź do tutorialu "Jeśli nie możecie wejść na G1", tam jak poszukasz znajdziesz rozwiązanie.

5. Jak już to zrobicie... Gotowe! Hacker nie będzie mógł wejść na wasze konto już nigdy więcej.

Jeśli nie możecie wejść na G1...

Mamy dwa (2) możliwe rozwiązania, ale dam wam ta "legalna" tak mówiąc, i ta najbardziej bezpieczna ze wszystkich.

1. Robisz nowe konto na G1, spróbuj żeby nick był jak najbardziej podobny do tego który miałeś na koncie którym ci ukradli, na przykład jak masz tamta jasiuxx1, ta druga może być jasiux1x, po prostu będzie to bardziej wiarygodne dla administratorów którzy odbierają tickety.

2. Logujesz się na twoim nowym koncie na G1 na stronie gamersfirst.com i w prawym górnym rogu pisze "SUPPORT" klikasz tam, wybierasz warrocka.

3. Otworzy ci się strona na której wybieramy konto którym wysłać ticketa i klikamy "GET SUPPORT".

4. I teraz wybieramy to

* Support Options: English

* Ticket Type: Account Issues

* Account Issue Type: Other

* Subject: Account Hacked

*Description: Tutaj napiszcie ze ukradli ci konto, i nick z konta.

Jeśli kupowaliście coś przez ClickandBuy

Idźcie na stronę ClickandBuy (www.clickandbuy.com), zalogujcie się, i nad tablica z zapłatami, pokaże wam się, Stan konta i później numer 9 cyfrowy, ten numer to identyfikacja waszego konta. Skopiujcie ten numer, w tickecie napiszcie ze kupowaliście premki przez ClickandBuy i podajcie ten numer, "Payment Method: ClickandBuy" i później "* Transaction ID/C&B Account #" piszecie ten numerek.

Jeśli płaciliście karta kredytowa

Po prostu zamiast ClickandBuy napiszcie "Payment Method: Credit Card" i później

"* Transaction ID/C&B Account #" tutaj wpisujecie 4 ostatnie cyfry waszej karty kredytowej która używaliście do kupna premki i później "* Name of Cardholder" imię i nazwisko właściciela karty kredytowej.

Jeśli nie kupowaliście nic i macie tam tylko retaila

To proste, piszecie ze macie tam retaila i numer kodu retaila.

W Description możecie tez napisać tak

1. Cala informacje o koncie, kod retaila, 4 cyferki z karty kredytowej, numerek z ClickandBuy, stare odpowiedzi na sekretne pytania, stare hasła, ID konta i nick konta, napiszcie WSZYSTKO CO MOŻECIE żeby pokazać ze to konto jest wasze.

2. W Description napiszcie tez coś takiego i na dole wszystkie numerki, kody itd.

To jest ukryta treść, proszę

Po tym... powinniście odzyskać wasze konto!!!

Mam nadzieje ze się wam przyda

P.S. Ten tutorial pisałem już dawno, rzeczy takie jak ticket sie zmienily, nie wiem czy na clickandbuy ten numerek jest w tym samym miejscu ale na pewno go znajdziecie nie chce mi się o tej godzinie tam wchodzić. <spi> Sorry za ortografie ale musiałem użyć Mozill`y do poprawiania, nie mam polskich liter.

ZAKAZ KOPIOWANIA!

Pomagam innym mam ci w czymś pomóc ? click

napisz na pw

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...