Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Metin2 Chmurka V2

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie nie dasz rady ale jeśli bedzie działać dobry sh z attackrangfe i ustawisz na 20 attackrange to tak ;>

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

na 55lvl powinienes dac rade spot bo czytalem ze gosc na 55lvl dawal caly spot v2 ;D

ale musisz zainwestowac w HP bo 6.5k hp to malo, ja na 42lvl mialem 12k hp to caly spot w v1 na szponach wiec zainwestuj w hp i mozesz probowac po trochu v2

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Kup buty, naszyjnik i branze +2k pż i dasz rade całego spota na v1 bez padania

Opublikowano

osobiście all spot w v2 brałem kobietą na 55lvl ale eq+8/9 więc jest różnica A ty idź narazie na szpony do v1 i ogarnij jakiś 50+ :O

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

Opublikowano

wbij tak 10k hp + i chmurkę m5 kozy do UM i dasz radę 2 spoty te największe z DMG hackiem :))

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

Dominiczek wyjasnij po co ninji na dmg hacku kozy sr30?ja na 48lvlu 14khp dawalem rade calego spota z mh obecnie jest 63 lvl i spota biore WSZĘDZIE ninja dagger nie musi miec jakiś pro kozików um 25 i kd mooba+4 wystarcza noze +4 na 50 lvl i spot w v2 tak samo pada ;]

W ninji dagger polecam zbrojk z speed zaklecia 20% naszyjnik ok 20% i w broni 20% +kd powtórki w rezultacie podliczajac

20%+20%+20%+17/25% z kd powtórki = 77/85% szybciej walniesz chmure dla tych co z matmy uciekali na chmurke bedziemy czekac od 5 do 7 sekund ;]

@Down posiadałem 37% speed zaklecia i 14k hp na 48 lvlu teraz na 63 posiadam 11k hp i 65% speed zaklecia [45 w sztyletach] i iest o niebo lepszy exp w v2 jak i robienie DT ;]

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

@UP2

Po co mu kozy +sr? Ja bym raczej dal umy.

@UP

Wbijajac te bony mozemy sie pozegnac z HP bo watpie by ktos tanio oddal zbroje i naszyjnik +20% zaklecia +2000hp :)

@Topic

Napisal, ze daje rade czyli powoli bedzie udoskonalal swoja postac i robil to czego mu brakuje proponuje zamknac temat.

Opublikowano

DMG + MH 1.4

--4,3k PZ

--32lvl

--Full ZR reszta WIT

-- sztylety na 32lvl+5

cały spot szponów v1 "_" robiłem tylko test osobiscie nosze koziki teraz już 36lvl

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Kozy+7+8+9 Um 7+

PŻ OK

DMG+MH

Kobieta Dagger

Dasz rade :)

Wystarczy na MH biegac w kółko szpony zbierają się w kupe i wtedy chmurka w to "_" MAX ZR obowiązkowo "_"

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

chmurka m1 minimum , zr max i mulltihack , speed hack , wall hack itp "_" lurujesz uderzajac w szpona i tak az zlurujesz calego spota "_" ustawiamy speed ataku i biegania na 5,5 to szpony nei zdarza nas uderzyc "_"

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Cześć.

Mam 58 ninje dagger. Na własnej skórze doświadczyłem tego czym jest exp w v2. W ciągu niespełna 4 minut nabiłem jakieś 8% expa, więc jest z czego cieszyć. Najważniejsza w v2 jest szybkość- jeśli staniesz choćby na moment od razu giniesz. IMHO najgorsze są lagi, a nawet najdelikatniejsze przycięcia podczas expienia. Śmiertelne są również cofki wywołane używaniem sh z em2. Macie jakiś dobry mh, który zwieksza speed walking i atack? Bez tego niestety ani rusz, a sh wbudowane w em2 nie jest najlepsze, podobnie z modem Kamera, który pozbawiony jest sh w połączeniu z em2. Co poradzicie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...