Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura Wp Pomocy

HondaXR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema koledzy :D

Wiem że może taki temat juz był ale napisze jeszcze raz , albo proszę o linka :D

Zaczynam gre w metina2 pl i zastanawiam sie kim grac , po głowie chodzi mi Sura Wp nigdy nią nie grałem i niewiem o niej nic .

Takie moje pytanie Czy Sura Wp jest dobrą postacia do Expa :D ? I jakie ma wady i jakie ma zalety , i czy przyjemnie się nia gra .

Aa i jeszcze jak by mógł ktoś napisac jak rozdawac Staty i jak dawac umiejętności pod EXp .

Wstawiam + Każdemu !!!!!

Dzięki :P

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

no więc sura wp to najlepsza postać pod expa na metin2 staty: 2 int 1 wit po wymaxowaniu inta maxujemy wita a następnie dajemy w zręczność do 30 pkt (bez eq) i potem ciągle w siłe

skille pod expa: exp z konia : ostrze czarowana zbroja strach wirek palec rozpro

z buta ostrze wirek zbroja palec rozpro strach

Opublikowano

Sam gram surka wp 54 lvl ;D

Postac bardzo dobra do expa czarowane i ochronka koniecznie na m. 3 polecam wirek ..(na m2 z fmsa+9 wale kazdemu okolo 1.4 k)

wady :

- Na pvp przegrasz z mentalem , bm i archerem. (Od czasu do czasu przy tym buildzie jaki napisalem wyzej zdarza sie porażka ze smokiem ..)

- Ciezko eq znaleść

Ogółem polecam ..mi sie znudzila na tym 45 lvlu i sprzedaje bez eq za 45 zl zaczynam mentalem :)

88980808639483698438.png

Opublikowano

Sura WP jest to postać stworzona pod PvP (tzw. exp)

Wspaniale nadaje się ona po expa, ponieważ posiada ona skile mantala i bodego tzw. ma Ostrze to jest jak aura i ma ochronke to jest jak silne expi sie nia super...

Staty

Wedle własnego życzenia to od ciebie zalerzy niema dokladnego buildu dla sury WP każdy pisze coś innego ja osobiście daje Najwiecej w pż i ptem w INT i w siłe troche

Skile to jestem zgodny z więkosćią:

Mianowicie Ostrze-Zbroja-Smoczy Wir-Uderzenie Palcem-Rozproszenie(ta kulka) i strach na końcu

pozdrawiam jeśli pomogłem daj + :P

Opublikowano

Sura WP jest to postać stworzona pod PvP (tzw. exp)

Wspaniale nadaje się ona po expa, ponieważ posiada ona skile mantala i bodego tzw. ma Ostrze to jest jak aura i ma ochronke to jest jak silne expi sie nia super...

Staty

Wedle własnego życzenia to od ciebie zalerzy niema dokladnego buildu dla sury WP każdy pisze coś innego ja osobiście daje Najwiecej w pż i ptem w INT i w siłe troche

Skile to jestem zgodny z więkosćią:

Mianowicie Ostrze-Zbroja-Smoczy Wir-Uderzenie Palcem-Rozproszenie(ta kulka) i strach na końcu

pozdrawiam jeśli pomogłem daj + :P

Pvp -exp (exp to pvm) hahahaha

Build jest i to obowiązkowy zależy z konia ostrze broja i strach/wir Przy dobrym eq pvp na 75 lvl Bajka ;]

exp bota :ostrze wir zbroja/palec

pvp: ostrze palec zbroja staty int 2;1wit -.-

Opublikowano

Sam gram surka wp 54 lvl ;D

Postac bardzo dobra do expa czarowane i ochronka koniecznie na m. 3 polecam wirek ..(na m2 z fmsa+9 wale kazdemu okolo 1.4 k)

wady :

- Na pvp przegrasz z mentalem , bm i archerem. (Od czasu do czasu przy tym buildzie jaki napisalem wyzej zdarza sie porażka ze smokiem ..)

- Ciezko eq znaleść

Ogółem polecam ..mi sie znudzila na tym 45 lvlu i sprzedaje bez eq za 45 zl zaczynam mentalem

ziomek chyba kpisz skile m2 m3 i po 1,4k hita ja mam fms +9 sr 38 i wale po 700-800 a ostrze na m7 wiec nie gadaj bo i mam 57 lvl

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Sura WP jest to postać stworzona pod PvP

Sura WP jest stworzony do expa nie do PvP

-najlepsza postac do expienia

-w pvp lepszy od wojow

-w pvp slabszy od szamanow,ninji oraz sury bm

860331433165800174608.png

Opublikowano

up dlaczego lezysz od wojów:D? wbij na s14 kirian pokaze ci ze woja klade jak szmatke:) bm i archer to 2 postacie które ciezko polozyc na 70 lvlu osobiscie polecam build 1 ostrze 2 zbrojka 3 wir 4 paluch ja takim jechalem teraz w strach daje:) jako 1 full int potem full wit potem full zrecznosc :) na expa a na metki zamiast wit full sile:)

76561198017353072.png
Opublikowano

@UP

Naucz sie czytać.

@TOP

Odradzam ci gre WP. Jesli nie bedziesz miec pr0 eq to postac bedzie dnem do 70lvl. Ja tam wole BMa. W pvp kazdego rozwala (nie mowic mi ze nie bo na 66lvlu rozkladam wojow 80 [81 rekord].)a na expa tez jest dobra. Ochronka m9, 6 grupek w v2 i cale v1. joł. Graj tylko BM.

Opublikowano

Ja WP na 55lvl w v2 biore nawet 5 grupek ale z bufem na 35lvl a eq mam+8 skile slabo rozwiniete bo postac nowa. Expienie wp to najlepsze expienie w metinie , najlepsza postac,. bardzo szybko idzie dojsc do wysokiego levela. Polecam te postac

Opublikowano

A wiec Sura WP to wspaniała postać, silna i wspaniała do expienia, To jest jego najlepsza zaleta! Sam miałem Sure WP, dobrze mi się grało lecz ma jedna dużą wadę, PVP! To cienias

lecz zależy tez jak sobie rozstawisz staty i umiejętności, Polecam ci bardzo granie Sura WP, a co do tego pytania ze statami i umiejętnościami specjalnie dla ciebie wyszukałem coś, jest dużo drug do Sury WP, lecz to już zależy od ciebie jak chcesz sobie go ustawić!

Oto link:

http://kairi69.blog.onet.pl/Metin-2-Poradnik-Sura-WP,2,ID384254852,n

Przeczytaj wszystko uważnie i wybierz mądrze.

Masz wybór, ja ci poradziłem reszta należy co ciebie, myślę ze pomogłem.

Pozdrawiam Cie!

newsera.png

''Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły.''

"I am the master of my fate, I am the captain of my soul."

Nie bądź taki żyła! Daj minusika!

Opublikowano

Pomoc uzyskałeś już satysfakcjonującą. Zamykam temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...