Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ehh... Ten Boxesp.... Jest Wykrywalny!

MPKiller545

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż tak, słyszałem że External Boxesp jest nie wykrywalny. Otóż tak, pograłem z kolegą na prywacie. Wiedział że mam ezternal itd. Chciałem zobaczyć jak sie tym bawić (nawet włączyłem przez liberationa!). Po tygodniu patrze i.....Vac Status Banned

Morał?

Wszystkie hacki są wykrywalne!

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Opublikowano

Banna masz za to że właczyłeś go z liberatorem. W instrukcji jest wyraźnie napisane by nie stosować vacblokerów ,ale widać zrobiłeś po swojemu.

Inna sprawa to jeśli prawdą jest co tu koleś napisał to liberation jest wykryty podobnie jak vachaos a miał być bezpieczny heh.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

od kiedy liberation, Vac chaos sa wykrywalne one nie grzebią w grze tylko normalny load game gry nic więcej lub sie myle :D

Jak by to byl "normalny" load gry, to by sie to nie nazywalo VAC Chaos. Tak wiec mylisz sie. I tak, był taki czas gdy ludzie masowo dostawali bany za VAC chaos.

Od tamtego czasu na szczescie udalo mi sie poznac nowych ludzi i ich (lepsze) produkty :)

Opublikowano

Tak wiec mylisz sie. I tak, był taki czas gdy ludzie masowo dostawali bany za VAC chaos.

Od tamtego czasu na szczescie udalo mi sie poznac nowych ludzi i ich (lepsze) produkty :)

Straciłem dwa konta za vac chaos 2.15 bana zarobiłem dokładnie 3 dni po pierwszym uruchomienniu gry tym programem ,szkoda że info o jego wykryciu dostałem za późno :(

Może ktoś napisać jak wygląda obecnie sytuacja z liberatorem bo jeśli nastepne konto poleci po 3 dniach tylko po to że mam konsole (nie gram na czitach) to ja dziękuje :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może ktoś napisać jak wygląda obecnie sytuacja z liberatorem bo jeśli nastepne konto poleci po 3 dniach tylko po to że mam konsole (nie gram na czitach) to ja dziękuje :(

Dla samej konsoli nie lepiej przeniesc sie na alteriwnet?

Jak dobrze uzywasz liberationa to bana nie dostaniesz.

Opublikowano

Dla samej konsoli nie lepiej przeniesc sie na alteriwnet?

Jak dobrze uzywasz liberationa to bana nie dostaniesz.

Niestety nie mogę się z Tobą zgodzić. To jest taki slogan który AgentGOD wypromował żeby chronić swój tyłek. VAC chaos (a po nim i liberation) ma swoje złe strony. Niby ma chronić przed "przypadkowym uruchomieniem gry via steam" ale jak przyjdzie co do czego to strzeli tylko komunikatem, a ban i tak się pojawi. Część publicznych cheatow w polaczeniu z VAC chaos rowniez konczy sie banem- tym razem bez zadnego ostrzeżenia. To nie koniec! Nawet najnowsza wersja potrafi zrobic numer w stylu: odpali gre, niby VAC jest wylaczony ale.. tak naprawde nie jest. Bowiem liberation kłóci się z najnowszą wersja .NET z której przecież korzysta. Dlatego nie polecam uzywac liberation jesli nie ma sie pewnosci ze VAC jest off (debugger i do boju kto umie!)

tak wiec szczerze nie polecam!

Opublikowano

Gram często na alteriwnecie ale jedyny tryb na jakim obecnie gram to znajdź zniszcz a na alterze w tym trybie to jest może z 100-200graczy ,rano i przed południem to wogle nie da sie znaleźć ludzi do lobby :(

Na steamie jak nie masz konsoli by czyścić lobby z debili grających na czitach itp to grać sie nie da.

Może ktoś sprecyzuje co znaczy "dobrze używać liberationa"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...