Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z modem sciagam moda ze strony www.metin2mod.tk i instaluje go w folderze metin2 wlaczam wszystko pieknie loguje sie na yt2game i wciskam start wlacza mi sie ale mam caly czarny ekran tylko moj nick widac w grze i tam gdzie mam skille eq widac normalnie i ten pasek na dole i nie wiem co mam zrobic pomoze mi ktos ??? wczesniej gralem na privie csyt2 (czy cos takiego) i mnie wywalilo i loguje sie po jakis 3-4 godz i mam to samo co wyzej opisalem... dodam ze to nie zalezy od serweru i od postaci tylko mam cos z gra albo z modem ale moda reinstalowalem i metina tez jak mi sie uda to dodam jescze zdj.

Jesli byl juz taki temat to prosze o link

Opublikowano

Witam :)

Również miałem taki problem.

Spróbuj zmienić rozdzielczość, bo być może masz ustawioną zbyt dużą.

Wystarczy że odpalisz metina (poprzez ikonkę od metin2PL) i w opcjach zmienisz na mniejsza.

info.png

Opublikowano

Ja,też tak miałem wyczyściłem kompa wszędzie gdzie się dało i działa wszystko pięknie śmiga więc spróbuj tak polecam a jak nie to sobie pobierz sterownik z dobre programy :)

Metin to gra,metin to życie od którego sie uzależnisz

Yitian2

Wojownik Mental 96lvl Nick:SexEnDros

sygnaturka6kh.jpg

Opublikowano

nic nie dalo zmienienie rozdzielczosci a ja wyczysciles ? tzn. ?

bo jesli ci chodzi o usuniencie nie potrzebnych probramow to ja mialem nie dawno reinstalacje windowsa

Opublikowano

Spróbuj odinstalować cały Mod i usuń folder w którym się on znajdował , następnie pobierz najnowsze sterowniki

do karty graficznej i zainstaluj DirectX najnowszą wersje :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Spróbuj Przeniesc postac w inne miejsce bo może postać ci sie zbugowała (też tak miałem i się wystraszylem w pewnym momencie :D )

Ale mi pomogło i wszystko gra spróbuj tak zrobić .Najlepiej jak byś miał zwój teleportacji i gdzieś sie przenieś sie wiem byle gdzie :D

signum_pikopl10_9_0_Warrock.jpg

JEŚLI POMOGŁEM DAJ + JEŚLI NIE TEŻ DAJ + :p

Opublikowano

Może ściągnij nowego metka z 2008 a starego wywal. Osobiście uważam że nabijasz posty ale mniejsza o to

7145.png94501195.jpg

7403.jpg19247550.jpg

No nie daj sie prosić , otwórz spojlerek <dirty>

goracalaska.jpg