Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka...Mój kolega zrobił 2 dni temu postać w cabalu a dziś mi ją pokazał i był tam 21lv warrior z skillami na A.Master <to prawda>

Jak to zrobił ? Da się jakoś wbić tak skille tylko jak ? Jest jakieś obejśćie do tego ?

Gram w cabala ;p

FS - 160+

FB - 143+

FA - 96+

BL - 65+ ( teraz gram )

siemanko.gif

Opublikowano

Nie da sie

Kiedys mozna bylo miec i trans/trans, ale to na 12lvlu i nie jest to mozliwe od ok. 1.5-2 lat

Kolega robil cie w ch.a

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

tak tylko że ja zakładałem mu nick i dziś był u mnie i wszedł na moim cabalu...Powiedział tylko tyle że muszę coś usunąć z foldera z cabalem...

Gram w cabala ;p

FS - 160+

FB - 143+

FA - 96+

BL - 65+ ( teraz gram )

siemanko.gif

Opublikowano

Wracaj grac w Tibie, musk sobie usun

Imo to 13 latkowie nie potrafia grac w gry mmo i na sile szukaja ulatwien wymyslajac takie glupoty jak ty

Skoro twoj uber-elo-ją-zią kumpel mowil ci, ze trzeba cos USUNAC (ee.. lolwut?) to czemu nie powiedzial ci co?

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Wild kurwa ja się chce dowiedzieć jak to zrobił < omg > Nie mam zamiaru grać z "ułatwieniami" nobq -.-

Gram w cabala ;p

FS - 160+

FB - 143+

FA - 96+

BL - 65+ ( teraz gram )

siemanko.gif

Opublikowano

tak jak wyżej pisano... nie jest to możliwe (no chyba że twój kumpel jest GM'em, w co wątpię xD )...

po drugie koleszko warn za "kobietę lekkich obyczajów" się należy, zachowaj odrobinę kultury i przyzwoitości (o ile w ogóle owe rzeczy zostały ci wpojone przez tyle lat życia)...

i nobek to ty jestes - powiedziano ci raz, powinieneś przyjąć do wiadomości i zamknąć face'a bo jak widzisz wypowiadają się tu ludzie, którzy znacznie więcej przesiedzieli na Cabalu niż ty i co ważniejsze osiągneli o wiele wyższy stopień rozwoju kultury osobistej i szacunku do drugiego człowieka...

myślę, że można zamknąć temat, aby uniknąć niepotrzebnej kłótni ze strony tosieńki :D.

wszystko zostało wyjaśnione.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...