Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wy Jestescie Porabani!

damian3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JAK TU ZDOBYC POZYTYWNA OCENE JAK KURW... ZROBISZ ZLY TEMAT LUB PRZENIESIESZ COS Z INNEGO FORUM TO ZARAZ JAKIES DZIECI NEO W TYM USERZY ...!! DAJA CIAGLE MINUSY I ZAMYKAJA TEMATY WESCIE SIE WALCIE WSZYSCY NA RYJ!!!!!

sp4rtin_8_1.png
Opublikowano

Dodawaj coś od siebie, a nie ctrl + c, ctrl + v.

Takie rzeczy są tylko w erze.

maybenow.png

Opublikowano

TEZ MNIE NIE ROZUMIESZ-,-

CO PONIEKTORZY USERZY MOWIA ZE DOBRZE KTOS ZROBIL ZE PRZENIESIE COS Z INNEGO FORUM NA MPC BO TUTAJ CZEGOS NIE MA A TU CIAGLE DOSTAJE MINUSY TYLE MOGE POWIEDZIEC -,-

sp4rtin_8_1.png
Opublikowano

Bo jesteś kidem i nie masz słownika w domu.

10 more

Opublikowano

I cała afera tylko o te minusy?

Człowieku ogarnij się. Gdy nie było tych minusów i plusów to było dobrze.

Zamknąć temat. Temat bezsensu jak autor.

maybenow.png

Opublikowano

DOBRA MORDY KIDY I SAM SE KUP SLOWNIK BO MNIE TO NIE OBCHODZI JAK PISZE BO WIEM ZE DOBRZE TYLKO PISZE ZAMIAST DAJMY "Ż" TO "Z" KRETYNIE

I TY USER DOWNIE NIE WYWYZSZAJ SIE BO JESTES NORMALNYM UZYTKOWNIKIEM JAK WSZYSCY A PO 2 POCZYTAJCIE REGULAMIN I WTEDY TEMAT TO ZOBACZYMY CZY SIE ROZUMIEMY KRETYNI ZEGNAM NA DZISIAJ MOZECIE SE DAWAC MINUSY 1 W PROFILU ZBANOWAC KONTO MAM TO W DUPIE TAK JAK WSZYSTKICH "WYWYZSZAJACYCH SIE USEROW" -,- CO NIE OZNACZA ZE WSZYSTKICH

sp4rtin_8_1.png
Opublikowano

MASZ RACJE ALE DOSZLI NOWI USERZY NOWE POMYSLY I W DODATKU NOWI UZYTKOWNICY! CI KTORZY WYWYZSZAJA SIE PODOBNIE JAK USERZY

sp4rtin_8_1.png
Opublikowano

DOBRA MORDY KIDY I SAM SE KUP SLOWNIK BO MNIE TO NIE OBCHODZI JAK PISZE BO WIEM ZE DOBRZE TYLKO PISZE ZAMIAST DAJMY "Ż" TO "Z" KRETYNIE

I TY USER DOWNIE NIE WYWYZSZAJ SIE BO JESTES NORMALNYM UZYTKOWNIKIEM JAK WSZYSCY A PO 2 POCZYTAJCIE REGULAMIN I WTEDY TEMAT TO ZOBACZYMY CZY SIE ROZUMIEMY KRETYNI ZEGNAM NA DZISIAJ MOZECIE SE DAWAC MINUSY 1 W PROFILU ZBANOWAC KONTO MAM TO W DUPIE TAK JAK WSZYSTKICH "WYWYZSZAJACYCH SIE USEROW" -,- CO NIE OZNACZA ZE WSZYSTKICH

I za to cie popieram dobry temat masz + u mnie tylko jutro bo dzis juz wykozystalem wszystko pozdr.

Internet:

Netia Download - 6878 k/s Upload - 409 k/s

PC:

Windows XP, SP3, x32 bit, Procesor: AMD Athlon 64 Processor 3500+ 2.21 GHz, 960 MB RAM, Karta graficzna zintegrowana NVIDIA GeForce 6100

Opublikowano

"wescie" słowo w pierwszym twoim poscie kidku. Masz problemy emocjonalne widze, to do psychologa, a jesli chodzi o twoją pisownie, to kup słownik:).

10 more

Opublikowano

Idź się powieś skoro uważasz że ludzie oceniają cie po ilości plusów.

Twoja wina że tu jest od cholery napinek ?

Pierwszy napis w gimpie :)

johnfujaanimacja.gif

Opublikowano

Aha blessed a tak do twego pierwszego postu w tym temacie

JAK DODAJE COS OD SIEBIE TO JEST TO SAMO

A po 2 NIE CHODZI MI O PLUSY ANI MINUSY TYLKO POPATRZCIE CO TO JEST ZA FORUM

sp4rtin_8_1.png
Opublikowano

Forum jest bardzo dobre, a ty masz jakieś problemy i tylko się poniżasz. Tyle ode mnie na ten temat, lepie zrób nowe konto i nie błaznuj, bo każdy twoje zdanie i tak ma w dupie. Bo kogo obchodzi jakiś 12latek?

10 more

Opublikowano

14 latek po 1 i nie boje sie do tego przyznac a nie tak jak ty wywyzszac sie jak juz mowilem i uwarzasz sie za doroslego a w rzeczywistosci masz 13 lat a po 2 niektore osoby dziela moje zdanie i mam to w dupie ze ty i userka ktora zatkalo myslicie ze sie ponizylem

sp4rtin_8_1.png
Opublikowano

Forum hmm

Powiem tak,jest kilka osób wartych uwagi.Niestety reszta userów i administracji nie trzyma poziomu.Ale to moje subiektywne zdanie bo jestem z innego forum,z którego "tonami" kopiujecie.

Pierwszy napis w gimpie :)

johnfujaanimacja.gif

Opublikowano

poprostu duzo osob kopiuje dajmy hacki z innych stron poradniki i osoby te bardziej popularne tacy jak userzy i ci co maja duzo plusow i chuj wie jeszcze czego sa chwalone dostaja plusy a te takie co dopiero zaczynaja robia jak najlepiej dla forum dodaja hacki, jakies poradniki ale i tak dostaja minusy i powiedz mi czy to jest sprawiedliwe?

sp4rtin_8_1.png
Opublikowano

Dam ci 2 przykłady, że nie masz racji. 2 userów, pierwszy tj. creeeative, dostal perma za multi chyba z miesciac temu, ale bardzo udzielając sie na forum, robiac poradniki itd. zebrał chyba w 3tyg ponad 200plusów. Drugi user, to Paulina, która jest od niedawna, tak samo robi poradniki(spójrz w jej profil i zobacz ile ma) i juz uzbierała chyba 80plusów.

10 more

Opublikowano

ty zobacz co piszesz przeczytaj cale posty i naucz sie co to sarkazm polecam (wujek google) (ciotka wykipedia) lub idz do szkoly

sp4rtin_8_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...