Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 7 (Seven) - Brak Sterownika Przy Instalacji

xenex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy próbuje zaintsalować windowsa 7 ( inne umiem bd) wyskakuje mi komunikat że nie znaleziono jakiegos sterowika . nie wiem za ch*ja jakiego, w necie znalazłem taką wzmianke

Może się jednak zdarzyć, że na liście nośników nie będą wyświetlane żadne partycje dysku. Jest to jednoznaczne z tym, iż system nie posiada odpowiedniego sterownika. Wkładamy więc dyskietkę bądź płytę ze sterownikiem do napędu i klikamy Załaduj sterownik. Po poprawnym zainstalowaniu urządzenia, możemy przystąpić do podzielenia go na partycje i sformatowania.

to wlasnie dotyczy mojego problemu, tylko do czego to ma byc ?

P.S. znalazlem w necie ssa tego problemu w wersji angielskiej ale ja mam dokladnie to samo po polsku

88_1268781372.jpg

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Wsadź płytę ze sterownikami napędu do napędu i po krzyku ^_-

Jeżeli to nie zadziała to:

Pójdź do sklepu tam gdzie kupiłeś i im powiedz, żeby ci wytłumaczyli.

RAsfepN.png
Opublikowano

Wsadź płytę ze sterownikami napędu do napędu i po krzyku ^_-

Jeżeli to nie zadziała to:

Pójdź do sklepu tam gdzie kupiłeś i im powiedz, żeby ci wytłumaczyli.

tylko że ja nie mam tych sterowników własnie a specjalnie tyle KM robic się nie oplaca

Opublikowano

Przeczytaj to co pisze po "Note:", a dowiesz się, że jeśli instalujesz z CD/DVD, to możesz przejść dalej. Jak instalujesz z usb, to przegraj u kogoś na DVD.

Innym razem.

Opublikowano

Przeczytaj to co pisze po "Note:", a dowiesz się, że jeśli instalujesz z CD/DVD, to możesz przejść dalej. Jak instalujesz z usb, to przegraj u kogoś na DVD.

niby jak moge? dalej jest na szaro a ja musze wybrać sterownik jakis którego nie mam ;(

Opublikowano

Jest taki programik, ze można do płytki z systemem dać sterownik do kontrolera.. Coś na styl nLite i vLite, tyle, że dla win7. Poszukaj odpowiedniego sterownika na stronie producenta, właduj go w płytkę i jazda z koxe.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Masz internet, to pobierz sterowniki, i zgraj na pendrive proste nie? Czy aż musisz się spytać, jak zainstalować sterowniki?

Innym razem.

Opublikowano

Masz internet, to pobierz sterowniki, i zgraj na pendrive proste nie? Czy aż musisz się spytać, jak zainstalować sterowniki?

Wy mnie wszyscy nie rozumiecie

Jakie i do czego sterowniki to mają byc

Opublikowano

Instalator nie obsługuje twojego sprzętu (jakiś import china musi być o.O).

Ale jeśli się nie da sformatować to zapewne stery do płyty głównej (bo raczej do dysku twardego sterów nie ma -.-)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Instalator nie obsługuje twojego sprzętu (jakiś import china musi być o.O).

Ale jeśli się nie da sformatować to zapewne stery do płyty głównej (bo raczej do dysku twardego sterów nie ma -.-)

Niestety wkladalem plytke z sterami od głównej i nic nie znalazł próbowalem wszystkie moje sterowniki :(

ale polecial + za pomoc

Opublikowano

MASZ SŁABĄ WERSJE WINDOWSA 7.

BO NIE MA ALL STEROWNIKÓW W SOBIE, MUSISZ MIEĆ STEROWNIK DO DYSKU TWARDEGO POD WINDOWS 7 I POŁĄCZYĆ GO Z TYMI CO JUŻ TAM SĄ.

ALBO W DOBRYM FORMACIE NAGRAĆ NA PŁYTKĘ I WŁOŻYĆ PODCZAS INSTALACJI.

JAK BY CO TO PISZ NA GG 9809111 TROCHĘ W TYM SIEDZĘ. TYLKO JUTRO JADĘ DO ROBOTY O 13 I WRÓCĘ DOPIERO W CZWARTEK :) ALE PISZ ŚMIAŁO ODEZWĘ SIĘ.

MOŻE POMOGĘ:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja powiem tyle może się przyda może nie wez może wszystkie kabelki w kompie podociskaj lub odłącz i podłączjeszczeraz bo ja raz tak miałem że jakimś cudem kebelki od dysku się poluzowały i bios mi pierdolil żeby wina zainstalować posprawdzałem i okazało się że to było to to jeszcze raz mówie kabelki posprawdzaj jak nie da rady to ktoś może inny ci pomoże

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...