Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie!

Parę dni temu natrafiłem przypadkiem na program AutoIt i chciałem napisać bota do gry przeglądarkowej (FootballTeam).

Chciałbym, aby bot (po wybraniu z rozwijanej listy) trenował określoną umiejętność. Jak to miałoby wyglądać:

Funkcję auto loginu sobie odpuszczę. Wystarczy mi programik, który kliknie w podane koordy, odczeka 2 sekundy, ponownie kliknie w pewne miejsce, następnie zjedzie nieco niżej i będzie klikał załóżmy raz na sekundę (przez 60 sek.).

Chodzi mi o to, że zależnie od wyboru umiejętności z listy, program ma klikać w dane współrzędne.

Chciałbym jeszcze, aby dany program działał w tle.

Zaznaczę, że jeżeli chodzi o AutoIt'a to jestem kompletnym laikiem :P

Wcześniej napisałem prosty programik dla własnego użytku, ale w Visual Studio.

AutoIt'a jakoś nie mogę ogarnąć xD

Proszę o pomoc. Oczywiście najlepiej jakbym otrzymał od razu gotowy kod (ze współrzędnymi do uzupełnienia) :D

Byłbym na prawdę w siódmym niebie, gdyby mi ktoś pomógł :D

Opublikowano

Poszukaj tutaj temat juz byl:P

To jest ukryta treść, proszę

logowanie masz ale nie wiem jak gdziala ta gra wiec ktos moze dorobi funkcjie treningu tzn wybierania treningu:)

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

@up

zapewne tzw. "Hello World"

@topic

za mało potrzebnych danych - tzn. co ten program ma robić, gdzie klikać, z jaką częstotliwością itp.

Opublikowano

Poszukaj tutaj temat juz byl:P

logowanie masz ale nie wiem jak gdziala ta gra wiec ktos moze dorobi funkcjie treningu tzn wybierania treningu:)

Dzięki, ale widziałem już tego posta. Ten bot nawet nie chce mnie zalogować.

A Nie Lepiej Zkozystac z Gotowego, Dzialajacego w Tle .... ( i Miliard Innych Niezliczonych Funkcji ) Bota >>> matiszona <<< ???

Chciałem mieć coś swojego ;D

No z botem matiszona mógłbym obawiać się bana, a taki bot, który klika w dane współrzędne jest chyba niewykrywalny.

Napisałeś program w VBS (bo domyślam się, że chodzi o Basica), a nie możesz ogarnąć autoita? Cóż robił twój program w VBSie?

Tak, pisałem w Basic'u. Nie był to "Hello World". Napisałem sobie prosty programik, który po kliknięciu w ikonkę stacji włączał daną internetową stację telewizyjną z wykorzystaniem Windows Media Playera.

@up

zapewne tzw. "Hello World"

@topic

za mało potrzebnych danych - tzn. co ten program ma robić, gdzie klikać, z jaką częstotliwością itp.

Napisałem co ma robić: "Wystarczy mi programik, który kliknie w podane koordy, odczeka 2 sekundy, ponownie kliknie w pewne miejsce, następnie zjedzie nieco niżej i będzie klikał załóżmy raz na sekundę (przez 60 sek.). ". Mam podać tutaj te współrzędne czy potem będę mógł sobie uzupełnić w kodzie?

Opublikowano

@up

nie myśl, że ktoś Ci postawi gotowca...

Poza tym - program albo klika na współrzędne ekranu, ale przeglądarka musi być otwarta (czyli nie działa w tle)

albo klika w obiekty (przyciski, obrazki, linki, tekst), które ma przedtem wyszukać na stronie, i wtedy działa w tle.

ale jeśli się upierasz przy współrzędnych...

oczywiście zamiast X1 itd. wpisujesz współrzędne.

jednak gotowiec ;)

Opublikowano

Co Do Programu Matiszona, On Ma Wiecej Funkcji, Co Daje Wiekszy Efekt. A Jak Juz Mowisz Ze Jest Mniej Wykrywalny, To Co Ty Wiesz O Botach ? Przeciez Admin Nie Widzi Tego Co Robisz Na Kompie, a Bot Matiszona Robi To Tak Jak Bys Robil To Sam, Tylko Automatycznie, z Wieksza Wydajnoscia, i Mozesz Robic Na Kompie Ci Ci Sie Zywnie Podoba x D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...